Επιχείρηση κατεδαφίσεων και καθαρισμού στην Αυλίζα

Σε ευρεία επιχείρηση κατεδαφίσεων και καθαρισμού, προχώρησαν οι Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών στην περιοχή της Αυλίζας, με τη συνδρομή Αστυνομικών δυνάμεων από το Α.Τ. Αχαρνών και Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ).
Υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών κ. Θοδωρή Συρινίδη και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του  Δήμου Αχαρνών κ. Στέργιου Πεδιαδίτη, εργαζόμενοι και οχήματα του Δήμου Αχαρνών προχώρησαν στην κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων και τον καθαρισμό στην περιοχή της Αυλίζας βάσει του σχεδιασμού που προέκυψε από την αποτίμηση στη ίδια περιοχή πριν από περίπου 15 ημέρες.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών ευχαρίστησε τον Διοικητή του Α.Τ. Αχαρνών κ. Γιώργο Μπουτζαρέλη και τις ειδικές δυνάμεις τις ΕΛ.ΑΣ. για την πολύτιμη συνδρομή τους στην επιχείρηση κατεδαφίσεων και καθαρισμού, καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου Αχαρνών που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν και εργάστηκαν με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία και δήλωσε:
"Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας στον Δήμο Αχαρνών είναι ένας μακρύς αγώνας, που περιλαμβάνει διαρκείς παρεμβάσεις και δράσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης. Η εξαιρετική συνεργασία μας με την ΕΛ.ΑΣ. είναι καθοριστικής σημασίας για να έλθει το θεμιτό αποτέλεσμα και οι σχεδιασμένες δράσεις μας χαρακτηρίζονται, από την επιμονή και το πείσμα να πετύχουμε"







© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός