Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον νέο Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής

Συνάντηση με τον νέο Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχο κ. Γιώργο Ψωμά, είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη τον νέο Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής για την ανάληψη των καθηκόντων του και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο Ταξίαρχος κ. Γιώργος Ψωμάς θα συμβάλλει στο να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας στις γειτονιές του Δήμου Αχαρνών.
Ο νέος Διευθυντής ενημέρωσε τον Δήμαρχο Αχαρνών ότι αποτελεί βασική του προτεραιότητα η συνεργασία των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. που επιχειρούν στον Δήμο Αχαρνών - Τμήμα Ασφαλείας, Τμήμα Τάξης και ειδικές μονάδες - με σκοπό την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Διοικητής του Α.Τ. Αχαρνών κ. Γιώργος Μπουτζαρέλης.
Με αφορμή τη συνάντηση του με τον νέο Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. Γιώργο Ψωμά, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: "Η πορεία του νέου Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχου κ. Ψωμά στην ΕΛ.ΑΣ. μας δίνει την προσδοκία για καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής μας. Ο νέος Διευθυντής προέρχεται από σημαντική θέση ευθύνης στη Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ) της ΕΛ.ΑΣ., διαθέτει σημαντική επιχειρησιακή εμπειρία και θα συνδράμει  στον καλύτερο συντονισμό των ομάδων της ΕΛ.ΑΣ. που επιχειρούν στον Δήμο Αχαρνών και στην βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων μέσων και προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. Κοινός μας στόχος δεν είναι άλλος από την εξασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας στις περιοχές του Δήμου Αχαρνών και στην καταπολέμηση της παραβατικότητας".




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός