Πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας στην ημερίδα του Δήμου Αχαρνών

Τους τρόπους που η διατροφή μπορεί να επηρεάσει ή και να ρυθμίσει χρόνιες παθήσεις, ανέπτυξαν οι γιατροί που συμμετείχαν ως ομιλητές στην ημερίδα με τίτλο  "Παχυσαρκία και οι επιπτώσεις της στην Υγεία μας", που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με το Cambridge Weight Plan. 
Η ημερίδα σημείωσε μεγάλη προσέλευση και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις, να λύσουν απορίες και να ενημερωθούν για χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές διατροφής, καθώς η παχυσαρκία αποτελεί μείζον πρόβλημα δημόσιας υγείας για την  Ελλάδα.
Την ημερίδα για την Παχυσαρκία χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Σταύρου, ο οποίος συνεχάρη τους ομιλητές γιατρούς καθώς και την εταιρεία Cambridge Weight Plan, τονίζοντας ότι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών είναι καθοριστικής σημασίας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. 


Ομιλητές στην ημερίδα για την Παχυσαρκία στον Δήμο Αχαρνών ήταν οι: Δεληστάθη Θαλασσινή ΩΡΛ, Καγκελάρη Ελευθερία Ειδική Παθολόγος, Σιμιντζή Ντόρα Διατροφολόγος, Στάντζιου Ιωάννα Παιδίατρος και Τσίγκας Νικόλαος Καρδιόλογος.

Στην ημερίδα παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών κ. Θοδωρής Συρινίδης.

 
 
 
 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός