Καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του Κέντρου ΑμΕΑ Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ

Για μια ακόμη χρονιά τα παιδιά του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ" συγκίνησαν με την καλοκαιρινή τους γιορτή, με την οποία αποχαιρέτισαν μια δημιουργική και γεμάτη με εκπαιδευτικές δράσεις, χρονιά.
Η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ" πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του κέντρου, με τη παρουσίαση θεατρικών δρώμενων, χορών και τραγουδιών με τη συμμετοχή όλων των παιδιών του κέντρου.
Η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ ξεκίνησε με δυο λεπτά σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών Μάριου.
Κατά τη διάρκεια της γιορτή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ", τίμησε τους ευεργέτες της ΑΡΩΓΗΣ: την πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Σωματείου ΑΡΩΓΗ κα Βίκυ Έλλιοττ, τον κ. Βασίλη Βαμβακάρη – το βραβείο παρέλαβε η σύζυγος του , τον κ. Θανάση Μαρτίνο – το βραβείο παρέλαβε ο συνεργάτης του κ. Παγώνης, καθώς και τους εθελοντές της ΑΡΩΓΗΣ αλλά και όλα τα παιδιά που ολοκλήρωσαν τη φετινή σχολική στο κέντρο.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ανάφερε ότι σε κάθε εκδήλωση της ΑΡΩΓΗΣ διακατέχεται από ανάμικτα συναισθήματα, δηλώνοντας ότι αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος για το Διοικητικό Συμβούλιο, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές της ΑΡΩΓΗΣ για το σπουδαίο έργο τους, ενώ ευχαρίστησε την κα Έλλιοτ για τη διαχρονική και καθοριστικής σημασίας προφορά αυτής και του συζύγου της, στην ίδρυση και λειτουργία της ΑΡΩΓΗΣ και όπως τόνισε "θα συνεχίσω με αγάπη και σεβασμό να στηρίζω τη λειτουργία της ΑΡΩΓΗΣ, η οποία μας κάνει υπερήφανους και αναδεικνύει τις αρχές τις ανθρώπινες αξίες μας και τον Πολιτισμό μας".











© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός