Έκτακτος Διαχειριστικός έλεγχος στην δημοτική επιχείρηση ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ από το ιδρύσεως της το 2010

Με πρωτοβουλία και εισήγηση του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19ης Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί Διαχειριστικός Έλεγχος στην δημοτική επιχείρηση του Δήμου Αχαρνών με την επωνυμία ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κατά την εισήγηση του τόνισε πως, στα πλαίσια της διαφάνειας και της άσκησης χρηστής διοίκησης και με σκοπό στην απόδοση δίκαιων ευθυνών διαχείρισης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να δούμε από τον Ιούνιο του 2010 που συστάθηκε η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ επί δημαρχίας Παναγιώτη Φωτιάδη, πώς λειτούργησαν και διαχειρίστηκαν κεφάλαια και έσοδα της επιχείρησης οι κατά καιρούς διοικήσεις.
Με τον διαχειριστικό έλεγχο θα είναι δυνατό να αποκτήσουμε σαφή και ξεκάθαρη εικόνα για τη λειτουργία της επιχείρησης και την εξυπηρέτηση των σκοπών της όπως αυτά αναφέρονται στο καταστατικό της.
Μαζί με την εισήγησή του για τον διαχειριστικό έλεγχο στην ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ, ο Δήμαρχος Αχαρνών ζήτησε επίσης την μείωση της αποζημίωσης για τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της επιχείρησης σε μια προσπάθεια περιορισμού των διοικητικών εξόδων της επιχείρησης.
 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός