Πρόσκληση ενδιαφέροντος εισηγητών για το ''Διεπιστημονικό Κέντρο Διαλέξεων του Δήμου Αχαρνών''

Με την αριθμ.220/27-06-2013 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών (ΑΔΑ: ΒΛ4ΖΩΨ8-9ΘΔ) ιδρύθηκε και λειτουργεί το «Διεπιστημονικό Κέντρο Διαλέξεων του Δήμου Αχαρνών»
Στα πλαίσια της οργάνωσης του χειμερινού εξαμήνου του Διεπιστημονικού Κέντρου Διαλέξεων του Δήμου Αχαρνών (ΔΙ.ΚΕ.ΔΙ.ΔΑ) καλούμε τους ενδιαφερομένους που θέλουν να λάβουν μέρος ως εισηγητές για τις παρακάτω ενότητες Φιλοσοφία-Ιστορία-Ψυχολογία-Αρχιτεκτονική-Αστροφυσική-Υγεία-Πληροφορική-Θεολογία-Παιδαγωγική κ.α. να δηλώσουν συμμετοχή.
Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι απόφοιτοι Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κάτοχοι Μεταπτυχιακού Τίτλου στο αντικείμενο που θα παρουσιάσουν. Αιτήσεις γίνονται δεκτές στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Αχαρνών, Φιλαδελφείας 87 και Αθ. Μπόσδα (2oς όροφος Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης).
Οι αιτήσεις και τα βιογραφικά μπορούν να αποσταλούν και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από 04/09/17 έως 14/09/17.
Κάθε πρόγραμμα υλοποιείται βάση συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος σπουδών και οδηγεί στη λήψη βεβαίωσης παρακολούθησης στο τέλος κάθε κύκλου σπουδών.
Υπεύθυνοι Προγράμματος: Μπούκη Ελεάνα & Ελένη Τέγου
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2132072470 καθημερινά 09:00π.μ. – 14:00μ.μ. Ηλεκτρονική Διεύθυνση empouki@acharnes.gr & etegou@acharnes.gr
Υπόψη ότι οι εισηγήσεις εντάσσονται σε εθελοντικό πλαίσιο.Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το χρόνο, τον τόπο, τη διάρκεια των διαλέξεων και το πρόγραμμα σπουδών 2017-2018 θα ανακοινωθούν προσεχώς από το Δήμο Αχαρνών.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός