Με μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γ. Κασσαβός

Με μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός με αντικείμενο, ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες των Αχαρνών και σχετίζονται με έργα υποδομών, με πρωτοβουλίες που έχουν σαν στόχο τον περιορισμό του κοινωνικού αποκλεισμού και με δράσεις αλληλεγγύης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Γιώργος Ροδάκης Συντονιστής Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών, Γιώργος Τόκας Αναπληρωτής Συντονιστής και Δημήτρης Γιαννάκης εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός τόνισε πως αποβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας με την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών, καθώς αυτή η συνεργασία πηγάζει από κοινούς στόχους και επιδιώξεις που αφορούν τους πολίτες του Δήμου Αχαρνών.
Το κοινό ενδιαφέρον για την πρόοδο της πόλης και των πολιτών της, είναι το στοιχείο που μας ενώνει όλους σε μια καθολική και συλλογική προσπάθεια.
Η συνεισφορά Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών είναι καθοριστικής σημασίας στην προώθηση των συμφερόντων του Δήμου Αχαρνών και έχει εκφραστεί με συγκεκριμένες δράσεις και παρεμβάσεις, οι οποίες είναι βέβαιο και απαραίτητο να συνεχιστούν. .



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός