Διαδημοτική εκδήλωση για την ανάδειξη δράσεων των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Με την ενεργό συμμετοχή των ωφελούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Αχαρνών, ολοκληρώθηκε η πρώτη διαδημοτική εκδήλωση για την ανάδειξη του έργου της κοινωνικής δομής των Κ.Η.Φ.Η.
Η εκδήλωση εντάσσεται σε μια σειρά κοινών δράσεων των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Αττικής, αρχής γενομένης με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Δάφνης - Υμηττού την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017.
Οι ηλικιωμένοι - ωφελούμενοι του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Αχαρνών, μαζί με ωφελούμενους από τα Κ.Η.Φ.Η. της Αττικής, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κάρτες, που θα διατεθούν σε κοινωφελή σκοπό και να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, κάλαντα, κεράσματα και γιορτινές δραστηριότητες.
Τους ωφελούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Αχαρνών, συνόδευσαν οι εργαζόμενοι στην συγκεκριμένη κοινωνική δομή, καθώς η σειρά δράσεων για την ανάδειξη του έργου των Κ.Η.Φ.Η., έχει επίσης και τον χαρακτήρα διασύνδεσης και ανταλλαγής πρακτικών του προσωπικού που εργάζεται στα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.
Η κοινωνική δομή "Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων", υλοποιείται στον Δήμο Αχαρνών από τη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.) και εξυπηρετεί κυρίως ηλικιωμένους με Άνοια και Αλτσχάιμερ.
Ο Πρόεδρος της Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του στις δράσεις για την ανάδειξη του έργου της κοινωνικής δομής των Κ.Η.Φ.Η. και τόνισε ότι βούληση, τόσο του ίδιου όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Φ.Α., είναι όχι μόνο η συνέχιση λειτουργίας μιας τόσο σημαντικής κοινωνικής δομής, αλλά και η αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται, μέσω της ενίσχυσης με εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και υλικά μέσα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας σε ηλικιωμένους είναι ένδειξη Πολιτισμού και Παιδείας και η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών καταβάλλει κάθε προσπάθεια στον τομέα της φροντίδας των ηλικιωμένων".









© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός