Με κέφι και χορό η πίτα των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών

Με ευχές για Καλή Χρονιά αλλά και αστείρευτο κέφι και πολύ χορό, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά τους τα μέλη και οι εργαζόμενοι των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού και του Προέδρου της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργου Δασκαλάκη.
Η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών δεν άργησε να μετατραπεί σε μια όμορφη γιορτή με κέφι και χορό από τα μέλη των ΚΑΠΗ, που απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι η διάθεση και η θέληση για ψυχαγωγία δεν περιορίζεται από ηλικιακά όρια.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει η Διοίκηση και το προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, ώστε να παρέχουν τις υπηρεσίες που αρμόζουν σε ανθρώπους που για μια ζωή έχουν προσφέρει στην κοινωνία μας και συνεχίζουν να αποτελούν τον θεμέλιο λίθο της ελληνικής οικογένειας.
Ενώ, όπως τόνισε, τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα στελέχη της δημοτικής αρχής εργάζονται συστηματικά για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών φροντίδας των ηλικιωμένων, για την αρτιότητα των υποδομών, καθώς και για τη ενεργό γήρανση των μελών των ΚΑΠΗ μέσα από δημιουργικές δράσεις και εκδηλώσεις.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στην συνδρομή των μελών της Διοίκησης, του προσωπικού και των συνεργατών της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, ώστε να διασφαλιστεί η άρτια λειτουργία των ΚΑΠΗ, καθώς και στην ικανοποίηση που επιφέρει, η διάθεση και η συμμετοχή των μελών των ΚΑΠΗ στις δραστηριότητες και εκδηλώσεις που διοργανώνονται κατά καιρούς.

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών παραβρέθηκε, η Περιφερειακή Συμβούλους και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής κα Γιάννα Τσούπρα, ο Πρόεδρος της ΑΡΩΓΗ κ. Νίκος Γκασούκας, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών κα Γεωργία Ευθυμιάδου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών κ. Κώστας Καρυδάκης, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου και ο Τοπικός Σύμβουλός κ. Γιάννης Λαγκώνης.























© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός