Με μεγάλη προσέλευση οι δωρεάν εξετάσεις Σκελετικής Υγείας στον Δήμο Αχαρνών

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση πολιτών ολοκληρώθηκε η Ημερίδα και οι δωρεάν εξετάσεις σκελετικής υγείας στον Δήμο Αχαρνών, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 25 Μαΐου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.
Στη συγκεκριμένη δράση, η οποία διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας "Πεταλούδα", συμμετείχαν και εξετάστηκαν πάνω από 80 πολίτες σε προγραμματισμένα ραντεβού.
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Σταύρου παραβρέθηκε στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις Σκελετικής Υγείας και ενημερώθηκε από τους γιατρούς του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας "Πεταλούδα" σχετικά με την ομάδα στόχο των εξετάσεων σκελετικής υγείας, όσων αφορούν στην ηλικία, το φύλλο, την κληρονομικότητα ή άλλες παραμέτρους.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξήρε την προσπάθεια τόσο των ανθρώπων του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας "Πεταλούδα" όσο και των εργαζομένων στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών για την επιτυχία της δράσης τονίζοντας ότι: "Οι δωρεάν εξετάσεις Σκελετικής Υγείας για τους πολίτες τους Δήμου Αχαρνών εντάσσονται σε ένα πλαίσιο δράσεων και μια προσπάθεια που κάνουμε οργανωμένα για την προστασία και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας στον Δήμο Αχαρνών".





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός