Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείο Αεροπορίας

Με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών συζήτησε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ενδεχόμενα συνεργασίας με τον Δήμο Αχαρνών, αξιοποιώντας την Αεροπορική Βάση στη Δεκέλεια, η οποία βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αχαρνών.
Ο Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου ανέλαβε καθήκοντά Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας τον Ιανουάριο 2017, έχοντας την ευθύνη για την οργάνωση, στελέχωση, εξοπλισμό, εκπαίδευση, αξιολόγηση και ετοιμότητα του συνόλου του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας.
Μετά το πέρας της συνάντησης του με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Ο Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου έχει καταγράψει μια αξιόλογη πορεία στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, καθώς έχει υπηρετήσει με συνέπεια, υψηλό φρόνημα και αποτελεσματικότητα, σε διάφορες επιτελικές θέσεις υψηλών απαιτήσεων.
Πρόκειται για ένα διαπρεπές στέλεχος των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων, για τον οποίο γνωρίζουμε τη δυναμική του αλλά και την κοινωνική του ευαισθησία από τη θητεία του ως Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) στη Δεκέλεια. Με αυτά τα χαρακτηριστικά προσβλέπουμε στην περαιτέρω συνεργασία μας με την Πολεμική Αεροπορία σε εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά θέματα, όπως η ανάδειξη του Μουσείου της Πολεμικής Αεροπορίας που εδρεύει στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι, αλλά και σε θέματα που προάγουν το κοινωνικό πρόσωπο της Πολεμικής Αεροπορίας
."





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός