Έκτακτη αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών και ξερών χόρτων στους Θρακομακεδόνες

Σε έκτακτη αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων κλαδιών και ξερών χόρτων στους Θρακομακεδόνες προχώρησε η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής από τον καθαρισμό οικοπέδων καθώς και την ανέλεγκτη απόθεση ογκωδών αντικειμένων.
Στην έκτακτη αποκομιδή συμμετείχαν τα διαθέσιμα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου Αχαρνών.
Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών κ. Θοδωρής Συρινίδης, καθημερινά η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων και ξερών χόρτων, ενώ παράλληλα απεύθυνε έκκληση προς τους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών να προβαίνουν σε συνεννόηση με την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών πριν προχωρήσουν στην απόθεση, ογκωδών αντικειμένων, ξερών χόρτων και κλαδιών.
Για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων και ξερών χόρτων οι κάτοικοι του Δήμου Αχαρνών, θα πρέπει να ενημερώνουν, πριν την απόθεση τους, τις Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών στα τηλέφωνα: 213 2072 388 και 213 2072 423 ή να καταχωρούν το αίτημα τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών www.acharnes.gr.
(Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες: http://www.acharnes.gr/applications/submit-90







© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός