Παράταση λειτουργίας του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Δυτ. Αττικής στον Δήμο Αχαρνών

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2779/Β/12-7-2018 παρατείνεται η λειτουργία του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής που έχει την έδρα του στον Δήμο Αχαρνών και έχει σαν σκοπό να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στον Δήμο Αχαρνών.
Το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής που εδρεύει στον Δήμο Αχαρνών ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2017 στο πλαίσιο λήψης μέτρων τάξης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και παραβατικότητας στον Δήμο Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός χαιρετίζοντας την υπουργική απόφαση τόνισε ότι: "Το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής που εδρεύει στον Δήμο Αχαρνών στη σύντομη λειτουργία του έχει να επιδείξει σημαντικές δράσεις στην πάταξη παραβατικών συμπεριφορών και συμβάλλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης στους τομείς ασφάλειας και τάξης.
Πρόκειται για μια νέα Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. που συνεργάζεται με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, καθώς και τα τοπικά Αστυνομικά Τμήματα και το Τμήμα Ασφάλειας με απώτερο σκοπό την επαναφορά του αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας.
Η παράταση λειτουργίας του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής με έδρα τον Δήμο Αχαρνών, καταδεικνύει το γεγονός - που γνωρίζουν και διαπιστώνουν οι συμπολίτες μας - ότι το πρόβλημα της εγκληματικότητας και παραβατικότητας στον Δήμο Αχαρνών παραμένει. Ωστόσο δείχνει ξεκάθαρα την πολιτική και επιχειρησιακή βούληση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να συνεχίσει και να εντείνει τις προσπάθειες κατά της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών.
Εξαιρετικά σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι στην Υπουργική Απόφαση αναφέρεται ρητά ότι το προσωπικό που τοποθετείται στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής δεν διατίθεται σε άλλα, ξένα προς την αποστολή της Υπηρεσίας του καθήκοντα, γεγονός που καθιστά τη συγκεκριμένη Υπηρεσία αξιόμαχη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις της περαιτέρω επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας των δράσεων του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής που εδρεύει στον Δήμο Αχαρνών.
Ο αγώνας κατά της εγκληματικότητας είναι μια διαρκής προσπάθεια που εκφράζεται μέσα από δράσεις και επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. και οφείλει να έχει τα χαρακτηριστικά της διάρκειας, της σταθερότητας και της επιμονής
".





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός