Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 21ου Δημοτικού

Με το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών κ. Κώστα Καρυδάκη.
Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της επικείμενης μετεγκατάστασης του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών και της προόδου των εργασιών του εργολάβου της ΚτΥπ ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), στον νέο χώρο του σχολείου, καθώς και η κάλυψη των λειτουργικών ζητημάτων του σχολείου μέχρι την ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός: "Ο Δήμος Αχαρνών και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, παρακολουθούν ενδελεχώς την πορεία εργασιών του εργολάβου της ΚτΥπ ΑΕ για την μετεγκατάσταση του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών και είναι διαθέσιμοι για κάθε είδους συνεργασία ή/και βοήθεια, προκειμένου να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί, ώστε την περίοδο των Χριστουγέννων να είναι εφικτή η μετεγκατάσταση του σχολείου στον νέο χώρο.
Παράλληλα ο Δήμος Αχαρνών και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι καθ' όλα προετοιμασμένοι να παραλάβουν το νέο σχολείο και να προβούν σε απαραίτητες ενέργειες, ώστε το σχολείο να καταστεί πλήρως λειτουργικό για μαθητές και εκπαιδευτικούς, καθώς και να προβούν σε απαραίτητες εργασίες και ενέργειες που απαιτούνται για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του σχολείου στις υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις.", τονίζοντας ότι: "Είναι σαφές ότι η προσοχή μας εστιάζεται στον νέο χώρο που θα φιλοξενήσει το 21ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, ωστόσο για το σύντομο μεσοδιάστημα που μεσολαβεί, θα πρέπει να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του σχολείου μέσα από παρεμβάσεις, οι οποίες έχουν τον χαρακτήρα του βραχυπρόθεσμου, αλλά έχουν παράλληλα και τον χαρακτήρα του αναγκαίου και απαραίτητου".



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός