Παναγιώτης Κουβάς: Υψηλές προσδοκίες από έναν μαχητή της ζωής, όπως ο Γιάννης Κασσαβός

Η αγάπη μου για την πόλη και τους ανθρώπους της και κυρίως τα παιδιά, ήταν για εμένα το έναυσμα για να αποδεχθώ την πρόταση του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού να είμαι Υποψήφιος Σύμβουλος με την παράταξη ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Με τον Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε σε θέμα Αθλητισμού, καθώς έχω την τιμή να είμαι Αντιπρόεδρος στο πιο ιστορικό Αθλητικό Σωματείο του Μενιδίου, τον Αχαρναϊκό.
Έχω διαπιστώσει ο ίδιος την αγωνία του Δημάρχου Γιάννης Κασσαβού για μικρά και μεγάλα ζητήματα της πόλης και προσωπικά έχω εκτιμήσει το γεγονός ότι ο Γιάννης Κασσαβός είναι ένας μαχητής της ζωής και αυτό με κάνει να διατηρώ υψηλές προσδοκίες για τη συνέχεια και για την επόμενη ημέρα των δημοτικών εκλογών.
Χαίρομαι που θα συμπορευτώ πολιτικά που δεν μένει στα λόγια και τις μεγαλοστομίες, αλλά εργάζεται με ευσυνειδησία για το καλό των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων.

Ο Παναγιώτης Κουβάς είναι επιχειρηματίας και διατηρεί επιχειρήσεις σε Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι Αντιπρόεδρος στον Αχαρναϊκό. Είναι παντρεμένος με την κα Θηβαίου και έχουν μαζί 2 παιδιά.




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός