Μαζί με τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό, ο Αλέξανδρος Παππάς

Ένας νέος άνθρωπος, δημότης Αχαρνών που όμως θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε και πολίτη του κόσμου καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον έχουν κάνει γνωστό σε όλη την υφήλιο, ο Αλέξανδρος Παππάς είναι πλέον μέλος της οικογένειας του Γιάννη Κασσαβού, ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες! Ο Αλέξανδρος Παππάς γνωστός στον περισσότερο κόσμο μέσα από τα media ως ένας ταλαντούχος ηθοποιός, αλλά και μοντέλο, αποδέχτηκε την πρόταση – πρόκληση του Γιάννη Κασσαβού να είναι στο πλευρό του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Η δράση του Αλέξανδρου Παππά ωστόσο δεν περιορίζεται μόνο στην τηλεόραση, το διαδίκτυο και τα περιοδικά. Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ένας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος συνδημότης μας που επέστρεψε μετά από χρόνια στο εξωτερικό μόνιμα στην πόλη που μεγάλωσε και έζησε με την οικογένειά του, τις Αχαρνές και συγκεκριμένα τον Κόκκινο Μύλο.

Γεννήθηκε στους Αγίους Σαράντα της Βόρειας Ηπείρου, ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 6 ετών μετά από ανελέητο πόλεμο που δέχτηκε ο ίδιος και η οικογένειά του ως μικρό παιδί Ελλήνων Χριστιανών από τους Αλβανούς. Σε ηλικία μόλις 16 ετών ξεκίνησε να εργάζεται ως ηλεκτρολόγος, ενώ παράλληλα φοιτούσε ως ψυκτικός, στα 19 του ξεκίνησε να ταξιδεύει για επαγγελματικές δραστηριότητες στον χώρο της μόδας ως μοντέλο, όπου ολοκλήρωσε με επιτυχία την καριέρα του σε διεθνές επίπεδο. Εδραιωμένος στην Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, το Παρίσι και έχοντας στο φιλικό του περιβάλλον καταξιωμένους ανθρώπους στον τομέα τους απέκτησε εμπειρία στην στρατηγική διαχείριση και την παρουσίαση προϊόντος, την προβολή, και τον πολιτισμό.
Σε ηλικία 29 ετών επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στην υποκριτική και να δημιουργήσει την δικιά του επιχείρηση - βιομηχανία στον τομέα του τροφίμου. Παράλληλα σπουδάζει την τέχνη του βελονισμού.
Όμως, ο λόγος που τον ένωσε με τον Γιάννη Κασσαβό ήταν η ανιδιοτελείς αγάπη τους για τα παιδιά! Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο διοργανωτής της καμπάνιας «Ένα παιδί για κάθε παιδί» που στηρίζει τις δράσεις του «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Αλέξανδρος Παππάς είδε στο πρόσωπο του Γιάννη Κασσαβού έναν ισχυρό υποστηρικτή των δικαιωμάτων των παιδιών και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση, αλλά κυρίως να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν όλα τα παιδιά των Αχαρνών με δράσεις και έργα που σύντομα θα ανακοινωθούν.




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός