Γ. Αγγελακόπουλος: Ο Γιάννης Κασσαβός σαν Δήμαρχος απέδειξε πως και με ελλιπή μέσα μπορεί να βάλει τάξη!

Ένας εργατικός νέος συνδημότης μας ο Γιώργος Αγγελακόπουλος, συστρατεύεται με την παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες καθώς αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού να δώσουν κοινό αγώνα ώστε το έργο που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια στις Αχαρνές να μην διακοπεί.
«Ξεχώρισα τον Γιάννη Κασσαβό γιατί σαν Δήμαρχος απέδειξε πως ακόμη και με ελλιπή μέσα μπόρεσε να βάλει τάξη στην αταξία που είχαν εγκαταστήσει προηγούμενες δημοτικές αρχές. Όταν νοικοκυρεύεις τα οικονομικά του σπιτιού σου μόνο τότε μπορείς να αρχίζεις τα έργα ανακαίνισης και τις επισκευές. Αυτό το γνωρίζω πολύ καλά λόγω επαγγελματικής εμπειρίας κι αυτό είδα πως έπραξε συνειδητά ο Γιάννης Κασσαβός για την πόλη μας. Έβαλε τάξη στα οικονομικά, αλλά ταυτόχρονα και τις βάσεις για έργα ανάπτυξης όπως είναι η αποχέτευση στον Κόκκινο Μύλο ένα έργο ζωής που ταλαιπωρούσε δεκάδες χρόνια εκατοντάδες συνδημότες μου. Η αποχέτευση στον Κόκκινο Μύλο είναι ένα πραγματικό έργο που σήμερα υλοποιείται, δεν είναι «μακέτα» κι αυτό το πέτυχε ο Γιάννης Κασσαβός με σκληρή δουλειά» δήλωσε ο Γιώργος Αγγελακόπουλος.
Ο Γιώργος Αγγελακόπουλος είναι 36 ετών, εργολάβος ανακαινίσεων, ζει και εργάζεται στον Κόκκινο Μύλο, ενώ έχει ασχοληθεί κατά το παρελθόν και με τον αθλητισμό ενεργά ως ποδοσφαιριστής.
.


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός