Μαρία Μίχα: Μία δραστήρια γυναίκα στην παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού

Με μία ακόμη δραστήρια γυναίκα ενισχύεται η παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες καθώς την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού αποδέχτηκε η Μαρία Μίχα. Οι γυναίκες στην παράταξη του Γιάννη Κασσαβού έχουν άποψη, λόγο αλλά κυρίως κυρίαρχη θέση καθώς αναγνωρίζεται πως η σύγχρονη γυναίκα έχει να δώσει πολλά τόσο στην οικογένειά της, όσο όμως και στον τόπο της!
Αυτό που διακρίνει την Μαρία Μίχα είναι το γεγονός πως δεν σταματά να μελετά, να εκπαιδεύεται όπως χαρακτηριστικά δηλώνει: «Πιστεύω πολύ ότι ο άνθρωπος πρέπει να εκπαιδεύεται μέχρι το τέλος της ζωής του. Μ’ αρέσει να μελετώ να μαθαίνω και να εξελίσσομαι. Κομμάτι της εξέλιξης μου είναι και η ενασχόληση μου με τα κοινά. Πιστεύω πως πρέπει πρώτα ο άνθρωπος να είναι υπεύθυνος κι έπειτα να αξιώνει υπεύθυνους πολιτικούς. Ένας από τους λόγους που ασχολούμαι λοιπόν με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι για να δω εκ των έσω τι γίνεται. Απ’ έξω έχουμε μάθει όλοι μόνο να σχολιάζουμε! 
Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού γιατί τον ξεχώρισα για την σεμνότητα αλλά και την εργατικότητά του. Πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία αλλά και να δουλέψουμε μαζί του ώστε να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια στις Αχαρνές
Η Μαρία Μίχα είναι γέννημα θρέμμα των Αχαρνών, ήταν ιδιοκτήτρια μίας από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις «Το Μυστικό της Μαρίκας», ενώ πλέον έχει κάνει επαγγελματική στροφή καθώς σπούδασε στην Ακαδημία «Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής», Ρεφλεξολογία και Θεραπευτική μάλαξη. Είναι μητέρα 2 ενήλικων παιδιών και ταυτόχρονα μία παθιασμένη με τα ζώα και την προστασία τους γυναίκα. «Προσπαθώ ώστε κανένας τετράποδος φίλος μας να μην υποφέρει. Λατρεύω τα ζώα και υποφέρω μαζί τους όταν εκείνα υποφέρουν. Μέσα από τα κοινά είμαι βέβαιη πως μπορώ να βοηθήσω ώστε η λέξη αδέσποτα να μην υπάρχει τουλάχιστον όχι σ΄αυτό τον βαθμό, στις Αχαρνές» δηλώνει η Μαρία Μίχα.
.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός