Η πρώην Πρόεδρος ΚΥΠΕΚΟ Ελένη Αβραμίδη στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κασσαβού

Μία ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα ενισχύει από σήμερα την παράταξη του Γιάννη Κασσαβού ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες. Η Οικονομολόγος και πρώην Πρόεδρος του ΚΥΠΕΚΟ Ελένη Αβραμίδη συστρατεύεται με τον Γιάννη Κασσαβό για να δώσουν μαζί τον αγώνα των δημοτικών εκλογών ώστε το έργο που ξεκίνησε να μην διακοπεί άδοξα.
«Στηρίζω τον Γιάννη Κασσαβό γιατί εκτιμώ τον ίδιο σαν προσωπικότητα αλλά και γιατί θεωρώ πως αυτά τα χρόνια δούλεψε σκληρά για να εξομαλύνει την δύσκολη οικονομική κατάσταση που παρέλαβε. Παρόλες τις δυσκολίες ο Δήμος Αχαρνών μπήκε σε τροχιά ανάπτυξης κι αυτό είναι κάτι που όλοι οφείλουμε να παραδεχτούμε. Θα είμαι στο πλευρό του για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και γιατί θεωρώ πως οι γυναίκες έχουμε και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό αν θέλουμε να δούμε την πόλη μας να αλλάζει» δήλωσε η κ. Αβραμίδη.
Η Ελένη Αβραμίδη του Ηλία είναι πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάστηκε σαν Στέλεχος Οικονομικών Υπηρεσιών σε μεγάλες εταιρίες, ενώ από το 2005 είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας Οικονομικός Σύμβουλος - Φοροτεχνικός.
Τέλος, διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αχαρνών την περίοδο 2006-2010
.



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός