Η Επέκταση του Νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών στο Δημοτικό Συμβούλιο (βίντεο)

Γιάννης Κασσαβός: "Καλύψαμε ολιγωρία, αδράνεια και λάθος χειρισμούς άνω των 25 ετών.
Το Νέο Κοιμητήριο του Δήμου Αχαρνών εκτείνεται σε χώρους που σύμφωνα με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο δεν προβλέπονται για αυτή τη χρήση.
Η Επέκταση Νέου Κοιμητηριού Δήμου Αχαρνών δεν είναι ένα έργο τύπου "μεταφέρω μια μάντρα 50 μέτρα πιο εκεί και έχω την επέκταση". Δεν ήμασταν ποτέ αυτής της λογικής και ειδικότερα σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.
Τηρήθηκαν στο ακέραιο οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και το Δημοτικό Συμβούλιο ύστερα από εισήγησή μου ενέκρινε την Μελέτη για τη σημειακή τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αχαρνών στη θέση του Νέου Νεκροταφείου (Πολεοδομική Ενότητα 8), "ανοίγοντας" έτσι τη νόμιμη και αξιόπιστη οδό για την Επέκταση του Νέου Κοιμητηριού Δήμου Αχαρνών.
Πέραν αυτού ύστερα από ενέργειες μας "έκλεισαν" υποθέσεις οικογενειακών τάφων που εκκρεμούσαν εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Υποθέσεις που ταλαιπωρούσαν άδικα πολίτες του Δήμου Αχαρνών, οι οποίοι πέρα από τη δοκιμασία της απώλειας είχαν να αντιμετωπίσουν και γραφειοκρατικές διαδικασίες, αδιέξοδες πολιτικές και φρούδες υποσχέσεις
".

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός