Γωγώ Ευταξία: Θα σταθώ στο πλευρό του Γιάννη Κασσαβού γιατί αξίζει των στήριξη όλων μας!

Μια νέα γυναίκα γεμάτη όρεξη για προσφορά στον συνάνθρωπο, αλλά κυρίως για όρεξη να δει τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει με την οικογένεια της είναι η Γεωργία γνωστότερη ως Γωγώ, Ευταξία που θα σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Κασσαβού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές! Η Γωγώ Ευταξία ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό της παράταξης ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες καθώς συστρατεύεται στον αγώνα ώστε η πορεία ανάπτυξης των Αχαρνών να μην διακοπεί από «μαθητευόμενους μάγους».
«Στο πρόσωπο του Γιάννη Κασσαβου βλέπω έναν έντιμο άνθρωπο που αγαπά τον τόπο του και μέσα σε 5 χρόνια κατάφερε να διορθώσει πολλά. Είμαι υπερήφανη για την παράταξη του Γιάννη Κασσαβού γιατί αποτελείται από έντιμους, βιοπαλαιστές, μορφωμένους συνδημότες αλλά κυρίως ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας.» δήλωσε η Γωγώ Ευταξία.
Η Γωγώ Ευταξία έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, είναι Ιδιωτική Υπάλληλος, μητέρα μίας κόρης και γονείς της είναι δυο πολύ αγαπητά μέλη της τοπικής κοινωνίας, όπως και η ίδια άλλωστε, του Θάνου και της Σοφίας Ευταξία.
.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός