Η Νατάσα Μαρίνη στο πλευρό του Γιάννη Κασσαβού

Μία νέα γυναίκα γεμάτη όρεξη για προσφορά στον συνάνθρωπο και με στόχο να βάλει στην ζωή όλων τον αθλητισμό μέσα από πρωτοποριακές δράσεις, είναι η Αναστασία ή γνωστότερη σε όλους μας Νατάρα Μαρίνη που αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού να συστρατευτεί μαζί του στην παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες.
Η Νατάσα Μαρίνη έχει διακριθεί για την αγάπη αλλά και την προσφορά της στον μαζικό αθλητισμό του Δήμου Αχαρνών.
«Μέσα από την ιδιότητα μου ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την δεκαέξι ετών επαγγελματική μου εμπειρία και την αγάπη για τον άνθρωπο θέλω και μπορώ να προσφέρω στον τομέα των Αθλητικών του Δήμου μας.
Άλλωστε η κάθε κοινωνία πρέπει να είναι ανθρωποκεντρική. Και αυτό μέσα από την επιστήμη που υπηρετώ και πρεσβεύω όλα αυτά τα χρόνια το γνωρίζω καλά!
» δήλωσε η Νατάσα Μαρίνη η οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Δήμο Αχαρνών. Γονείς της είναι ο Ευάγγελος Μαρίνης και η Ειρήνη Μαρίνη το γένος Αναστ. Καραμπελα. Τελείωσε το 1ο Γεν. Λύκειο Αχαρνών. Φοίτησε στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι στο Μαζικό Αθλητισμό Αχαρνών και Θρακομακεδόνων από το 2005. Παράλληλα έχει συνεργαστεί στον τομέα της άσκησης και της άθλησης με ιδιωτικά σχολεία σε όλη την περιφέρεια της Αττικής. Είναι δημιουργός του προγράμματος άσκησης «γυμνάσου παίζοντας μάθε γελώντας NATASA MARINH» το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από την προσχολική μέχρι την τρίτη ηλικία. Καθώς επίσης σε εγκύους, μαμά και παιδί. Τέλος, είναι αρθρογράφος του eWoman για θέματα άσκησης, γυμναστικής και γενικού περιεχομένου.
.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός