Δημήτρης Δέδες: Άλλος ένας νέος με τον Γιάννη Κασσαβό και την παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες!

Ο 26χρονος Φοιτητής Τεχνίτης Φυσικού Αερίου Δημήτρης Δέδες είναι από τους νέους ηλικιακά υποψηφίους που ενισχύουν την παράταξη του Γιάννη Κασσαβού ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες. Σκοπός του Γιάννη Κασσαβού ήταν να δημιουργήσει ένα φρέσκο ψηφοδέλτιο με καθαρά πρόσωπα γεμάτα όρεξη για δουλειά και προσφορά. Αυτό αποδεικνύεται μέρα με την ημέρα καθώς γνωρίζουμε τους νέους υποψήφιους συμβούλους που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 26ης Μαϊου.
Ο Δημήτρης Δέδες γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στις γειτονιές των Αχαρνών, αγαπά τον τόπο των γονιών του και θέλει με λαχτάρα να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί ώστε η καθημερινότητα των συνδημοτών του, των φίλων του, των συγγενών του να γίνει καλύτερη.
«Με την συμμετοχή μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές εκφράζω την ανάγκη μου να προσφέρω στον τόπο μου. Οι Αχαρνές για μένα είναι ένας τόπος ευλογημένος που θέλει φροντίδα και αγάπη. Η συμμετοχή των νέων είναι καθοριστικής σημασίας κι αυτό φαίνεται πλέον κι από το γεγονός πως δικαίωμα ψήφου σ’ αυτές τις εκλογές έχουν και όσοι είναι 17 ετών και μαθητές της Γ’ Λυκείου! Η φωνή των νέων πρέπει να ακούγεται σε κάθε επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που ο Γιάννης Κασσαβός μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα συμμετέχοντας σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές. Η επιτυχία είναι συνδυασμός παλιού και νέου! Χαίρομαι που θα είμαι από τους νέους που θα ενισχύσουν την παράταξη ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες και εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όλων σας» δήλωσε ο Δημήτρης Δέδες.
.

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός