Aυξάνεται καθημερινά η απήχηση του Γιάννη Κασσαβού και της Κίνησης "ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες"

Αυξάνεται καθημερινά η απήχηση της υποψηφιότητας του Γιάννη Κασσαβού και της Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες». Σε αυτή τη διαπίστωση καταλήγουν ο επικεφαλής της Κίνησης και οι συνεργάτες του, από τις καθημερινές επαφές τους με κοινωνικές ομάδες, μαζικούς φορείς αλλά και μεμονωμένους δημότες.

Πολλοί εξάλλου είναι οι δημότες που καταθέτουν προτάσεις, σχετικά με την πολιτική που πρέπει να εφαρμοσθεί στο Δήμο Αχαρνών και ζητούν από τον Γιάννη Κασσαβό να τις θέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Χαρακτηριστική της αναγνώρισης και του ενθουσιασμού με την οποία περιβάλει ο κόσμος τη νέα παράταξη, ήταν η ανταπόκριση των θαμώνων της Κεντρικής Πλατείας στην παρουσία του Γιάννη Κασσαβού και των υποψηφίων την Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες», μετά την ολοκλήρωση του εορτασμού της Εθνικής Επετείου.


Δεκάδες δημότες πέρασαν από το τραπέζι της παράταξης συζήτησαν και αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη της.Η ίδια εικόνα επαναλήφθηκε την επομένη, κατά τη διάρκεια της πανήγυρης του Αγίου Νικολάου στο κέντρο των Αχαρνών.

«Ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την παράταξή μας. Αναγνωρίζει την αμεσότητα που του δίνει το δικαίωμα να εκφράζεται, ανταλλάσσοντας με τους συμπολίτες του απόψεις για ένα νέο ξεκίνημα στην πόλη που όλοι αγαπάμε και στην οποία όλοι έχουμε επενδύσει τις ελπίδες και τα όνειρά μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός