«Εγκατέλειψε το Ολυμπιακό Χωριό η Δημοτική Αρχή»

Την πλήρη εγκατάλειψη και την ιδιότυπη απομόνωση την οποία έχει επιβάλλει στο Ολυμπιακό Χωριό ο Δήμαρχος Αχαρνών, αναδεικνύει ο εμπρησμός του διδακτηρίου του Γυμνασίου και του Λυκείου, δήλωσε ο επικεφαλής της Κίνησης "ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες", Γιάννης Κασσαβός.

Ο Γιάννης Κασσαβός μετέβη στο Ολυμπιακό Χωριό και ενημερώθηκε από τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Δημήτρη Φρουζάκη αλλά και από το διδακτικό προσωπικού του Γυμνασίου για τον εμπρησμό.

"Από την συζήτησή μου με τους εκπαιδευτικούς προέκυψε ότι ενώ επανειλημμένα έχουν ζητήσει την φύλαξη του διδακτηρίου, ο Δήμος δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην σημερινή εικόνα. Με την ευκαιρία, θεωρώ υποχρέωσή μου να αναφέρω ότι πρέπει, επιτέλους, η Δημοτική Αρχή να βάλει τέρμα στην ιδιότυπη απομόνωση του Ολυμπιακού Χωριού. Δεν είναι δυνατό να μην ανταποκρίνεται στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της απέναντι στους κατοίκους. Οι κάτοικοι έχουν δικαιώματα που πρέπει να γίνουν σεβαστά.

Όσο για το Ολυμπιακό Χωριό, αποτελεί, πλέον, κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής αθλητικής ιστορίας και είναι κρίμα να υποβαθμίζεται καθημερινά. Η Δημοτική Αρχή έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την απαξίωση του συμβόλου της Ολυμπιακής Κληρονομιάς, αλλά και για την διάψευση των προσδοκιών των κατοίκων, που ήλθαν με όνειρα για μια καλύτερη ζωή.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός