Με τον Γιάννη Κασσαβό και τους "Ενεργούς Πολίτες" η Ελένη Δημητρέση

Την ένταξη της στην Κίνηση «ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες» γνωστοποίησε η έμπορος Ελένη Δημητρέση. Γέννημα-θρέμμα των Αχαρνών, χάρη στους γονείς της του Θανάση Δημητρέση και Κωνσταντίνα Γκίκα η Ελένη Δημητρέση δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη πόλη μας, όπου διατηρεί εμπορικό κατάστημα με γυναικεία είδη.
Η επίσημη ένταξή της στην παράταξη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Απριλίου, οπότε έδωσε τα χέρια και φωτογραφήθηκε με τον Γιάννη Κασσαβό.
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η ένταξή μου στην Κίνηση «ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες». Είναι μια δυναμική ομάδα με πολλούς νέους ανθρώπους, την οποία όμως πλαισιώνουν και αρκετά έμπειρα στελέχη του μαζικού κινήματος. Στόχος όλων μας είναι να βοηθήσουμε στην διαμόρφωση μιας νέας πρότασης για την πόλη» τόνισε η Ελένη Δημητρέση.
Καλωσορίζοντας την στην παράταξη, ο Γιάννης Κασσαβός της ευχήθηκε καλή επιτυχία. «Μέρα με την μέρα ο συνδυασμός μας πλαισιώνεται από αξιόλογες συμπολίτισσές μας. Η Ελένη Δημητρέση είναι μια από αυτές.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο ρόλος των γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να ενισχυθεί, γιατί οι γυναίκες μπορούν να προσφέρουν και το έχουν αποδείξει σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, όπου δραστηριοποιούνται» τόνισε ο Γιάννης Κασσαβός.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός