Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού

Τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος του Ολυμπιακού Χωριού Αστυνόμο Ευάγγελο Λεμπιδάκη επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 23 Απριλίου, μαζί με ομάδα στελεχών της Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες», ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας με υπηρεσίες και μαζικούς φορείς, την οποία έχουν εγκαινιάσει ο Γιάννης Κασσαβός και η παράταξή του. Η υποδοχή, η φιλοξενία αλλά και η προθυμία του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος να αναφερθεί στα θέματα που αφορούν στις σχέσεις της Αστυνομίας με τους πολίτες, αλλά και στη εφαρμογή της αντεγκληματικής πολιτικής άφησε απολύτως ικανοποιημένα τα μέλη της Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες».
«Ο Διοικητής, αλλά και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος πρέπει να νιώθουν μέλη της τοπικής κοινωνίας. Να συμμετάσχουν στα κοινωνικά δρώμενα. Να μην είναι απρόσωποι, αλλά αναγνωρίσημοι από τους πολίτες» τόνισε ο Αστυνόμος Ευάγγελος Λεμπιδάκης. Πρόσθεσε ακόμα ότι το Ολυμπιακό Χωριό θα αστυνομευθεί καλύτερα όταν λειτουργήσει το Τμήμα Ασφαλείας για το οποίο, όπως είπε, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία σύστασής του.

Αναφερόμενος στην παραβατικότητα του Ολυμπιακού Χωριού είπε ότι είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με τα εθνικά ποσοστά αλλά και τις Αχαρνές. Τόνισε όμως ότι όλοι θα πρέπει να μεριμνήσουν, ώστε η εικόνα αυτή να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι το Τμήμα θα μπορέσει να επιτελέσει καλύτερα την αποστολή του αν ενισχυθεί με προσωπικό και οχήματα.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κασσαβό ευχαρίστησε τον Διοικητή για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα της Κίνησης « ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες» για ενημέρωση στα θέματα παραβατικότητας και αντεγκληματικής πολιτικής και τον διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η αρμόδια Επιτροπή της παράταξης, την οποία απαρτίζουν ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Καπερναράκος, ο δικηγόρος Τάσος Σάμιος και ο δικαστικός υπάλληλος Θέμης Τζιώρας, θα είναι στο πλευρό του.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός