Ανοιχτή επιστολή: Ανοιχτός διάλογος με τους δημότες


Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για καλύτερη και αμφίδρομη επικοινωνία μαζί σας ζητούμε τη βοήθεια σας, ζητούμε τη συνεργασία σας. Απευθυνόμαστε σε όλους και σας καλούμε να αναδείξετε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας για την πόλη. Το πρόγραμμα της παράταξης, ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες θα ολοκληρωθεί αφού ληφθούν υπόψη, οι παρατηρήσεις, απόψεις, προτάσεις και επισημάνσεις των δημοτών.  Εδώ και αρκετό καιρό είμαστε σε διαρκή διάλογο με τους δημότες, ώστε να διαπιστώσουμε τα προβλήματα και να καταγράψουμε τις προτάσεις τους. Ο ανοιχτός διάλογος με τους δημότες εκφράζεται εδώ και καιρό, είτε μέσω της συμμετοχής δημοτών στις επιτροπές που έχουν συσταθεί από την παράταξη ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες, είτε μέσω των συναντήσεων, του επικεφαλής και μελών, της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες με τους συλλόγους και φορείς της πόλης μας.
Επίσης, ο δικτυακός μας τόπος (www.acharnai.org) και τα διαθέσιμα forum είναι πάντα "ανοιχτά" σε διάλογο και σε υποβολή προτάσεων.

Εγκαινιάζουμε σήμερα μια ακόμη "οδό" επικοινωνίας με τους δημότες, ώστε να καταγράψουμε τις απόψεις τους μέσω ηλεκτρονικών ερωτηματολογίων, σε θέματα, όπως το περιβάλλον, ο πολιτισμός, η ανοιχτή τοπική διακυβέρνηση, η εγκληματικότητα κ.ά.

Καλούμε όλους τους δημότες των Αχαρνών να επισκεφτούν τον επίσημο δικτυακό μας τόπο www.acharnai.org και να συμπληρώσουν τα διαθέσιμα, ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια.

Για τους δημότες που δεν είναι εξοικειωμένοι με το Διαδίκτυο τα ερωτηματολόγια είναι διαθέσιμα και σε έντυπη μορφή από τα γραφεία της παράταξης (Εθνικής Αντιστάσεως 24 & Παπαφλέσσα, πλατεία. Καράβου). Τα ερωτηματολόγια θα αξιολογηθούν από τις επιστημονικές ομάδες, οι οποίες και θα έχουν την ευθύνη των εισηγήσεων στην Επιτροπή Προγράμματος της Δημοτικής Παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες.

Ο αγώνας και ο στόχος είναι κοινός.
Μαζί σχεδιάζουμε και μαζί πραγματοποιούμε, ώστε το όραμα για μια βιώσιμη πόλη να γίνει πράξη.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός