Με το Γιάννη Κασσαβό και η φοιτήτρια Μαριλένα Ζούμα

Mε το Γιάννη Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες θα είναι υποψήφια στις εκλογές του Νοεμβρίου η Μαριλένα Ζούμα. Γέννημα-θρέμμα των Αχαρνών, κόρη του Χρήστου Ζούμα και της Αιμιλίας Γκίκα, η Μαριλένα αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Αχαρνών και σπουδάζει στο 2ο έτος του τμήματος Μετεωρολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Καλωσορίζοντάς την επίσημα στην παράταξη ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι η Μαριλένα Ζούμα φέρνει στην παράταξη τη φρεσκάδα των ιδεών της γενιάς της.

«Είναι πολύ σημαντικό για μας να πιάσουμε το σφυγμό της νεολαίας. Οι νέοι αποτελούν το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας. Επιπλέον πρέπει να τους δώσουμε τον πρώτο λόγο στην υπόθεση της δημιουργίας των συνθηκών, στις οποίες θα ζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους.
Η Μαριλένα, όπως και οι υπόλοιποι νέοι της παράταξής μας, με το σφρίγος και το δυναμισμό που τους διακρίνει, μπορούν να συσπειρώσουν στο πλευρό μας τη νεολαία, ώστε να σχεδιάσουμε από κοινού το μέλλον της πόλης μας. Μιας πόλης που ανήκει σε όλους μας αλλά πρωτίστως στους νέους», τόνισε ο Γιάννης Κασσαβός.

Από την πλευρά της η Μαριλένα Ζούμα ευχαρίστησε το Γιάννη Κασσαβό και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης για τη θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν. «Ονειρευόμαστε όλοι έναν καλύτερο Δήμο. Πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφια με το Γιάννη Κασσαβό γιατί πιστεύω ότι μπορούν να επιλυθούν τα σοβαρότερα, από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας», τόνισε χαρακτηριστικά.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός