Με το Γιάννη Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες ο Βαγγέλης Ζάχαρης

 Την υποψηφιότητα του χρηματοοικονομικού συμβούλου Βαγγέλη Ζάχαρη, με το ψηφοδέλτιο της Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», ανακοίνωσε επίσημα ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. «Ο Βαγγέλης Ζάχαρης είναι γέννημα-θρέμμα των Αχαρνών. Πρόκειται για μια υποψηφιότητα που θα ισχυροποιήσει το ψηφοδέλτιό μας και θα το κάνει πιο αντιπροσωπευτικό στην τοπική κοινωνία. Ο Βαγγέλης Ζάχαρης είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στις Αχαρνές αλλά και ιδιαίτερα δραστήριο. Στην παράταξή μας έχει προσφέρει ήδη πολλά, τόσο στον τομέα της επικοινωνίας, όσο και στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, όπου δραστηριοποιείται με άλλους συνυποψηφίους του», τόνισε ο Γιάννης Κασσαβός.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Ζάχαρης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα. «Οι Ενεργοί Πολίτες έχουν με τις παρεμβάσεις τους αποκτήσει προβάδισμα ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου. Είμαι αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, γιατί καθημερινά διαπιστώνω την αποδοχή των δημοτών στο πρόσωπο του Γιάννη Κασσαβού, αλλά και την εμπιστοσύνη τους στους υποψηφίους που στελεχώνουν το συνδυασμό μας», υπογράμμισε ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ζάχαρης Ευάγγελος του Σπυρίδωνα, γεννήθηκε πριν 46 χρόνια στις Αχαρνές Αττικής όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος σχολής Μηχανικών Αεροσκαφών Εδάφους. Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται και σαν χρηματοοικονομικός Σύμβουλος σε μια από τις μεγαλύτερες χρηματοοικονομικές εταιρίες (O.V.B.).

Ταυτόχρονα διατηρεί εταιρία κατασκευής Σπιτιών Νέας Τεχνολογίας στην Αγγλία, όπου δραστηριοποιείται στον τομέα Ανάπτυξης – Ανακύκλωσης – και Διαχείρισης υλικών και ενέργειας σε ολοκληρωμένα συστήματα.

Έχει διατελέσει πρόεδρος στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Αχαρνών για δύο χρόνια και ασχολείται με τα κοινά εδώ και δεκατέσσερα χρόνια. Πρώην πρόεδρος Συλλόγου γονέων κ Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου, είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός