Με το Γιάννη Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Μιχάλης Τσορπατσίδης

Στην Κίνηση «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», προσχώρησε και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Αχαρνών (ΤΟ.ΣΥ.Ν), Μιχάλης Τσορπατσίδης. Παρουσιάζοντας επίσημα την υποψηφιότητά του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι ο Μιχάλης Τσορπατσίδης εκφράζει τον εργαζόμενο νέο της πόλης, ο οποίος έχει επενδύσει σε αυτήν τα όνειρα και τις ελπίδες του. «Ο Μιχάλης Τσορπατσίδης είναι ένας αξιόλογος νέος άνθρωπος που αγωνιά, όπως όλοι οι άνθρωποι της γενιάς του, για την πόλη. Παράλληλα, έχοντας υπάρξει ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, μετέχει ενεργά στα αθλητικό γίγνεσθαι των Αχαρνών και ενδιαφέρεται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για τον Αχαρναϊκό. Δεν είναι τυχαίο που οι νέοι της πόλης τον έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους, αναδεικνύοντάς τον στο αξίωμα του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων», υπογράμμισε.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Τσορπατσίδης ευχαρίστησε το Γιάννη Κασσαβό για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε. «Στόχος μου είναι να προσπαθήσω, μέσα από την παράταξη να συμβάλω, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι νέοι. Παράλληλα, έχοντας θητεύσει στον Αθλητισμό, θα αγωνισθώ για τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης και για την άνοδο του αθλητικού επιπέδου της πόλης μας. Στο πλαίσιο αυτό φιλοδοξώ να δω τον Αχαρναϊκό να δικαιώνει τις προσδοκίες των φιλάθλων του», πρόσθεσε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Μιχάλης Τσορπατσίδης γεννήθηκε στην πρώην Σοβιετική Ένωση, αλλά κατοικεί από την ηλικία των έξι ετών στις Αχαρνές. Είναι Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων και έχει παίξει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, στην Αθλητική Ένωση Μενιδίου και στον Αχαρναϊκό. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση και είναι μνηστευμένος με τη Σοφία Πέκοβα
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός