Με το Γιάννη Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες και ο γιατρός Χρήστος Σαράφογλου

Την υποψηφιότητα του γιατρού Χρήστου Σαράφογλου, ανακοίνωσε επίσημα ο επικεφαλής της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες» και υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Κάσσαβος.
Παρουσιάζοντας επίσημα το γιατρό, ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι πρόκειται για εξαιρετικό επιστήμονα και άνθρωπο. «Διαθέτει σπάνιο επικοινωνιακό χάρισμα, που του δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίζει τους ανθρώπους και να συνεργάζεται μαζί τους. Είναι ενεργός πολίτης και ενδιαφέρεται για τα κοινά. Έχει άποψη για την πόλη, όμως αναμφισβήτητα οι γνώσεις και η εμπειρία του στο χώρο της υγείας, όπου δραστηριοποιείται, θα μας βοηθήσουν σημαντικά».
Ο Χρήστος Σαράφογλου τόνισε ότι αποτελεί, γι’ αυτόν μεγάλη τιμή η συμμετοχή του στην παράταξη ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες. «Διαπιστώνω ότι η παράταξη διαθέτει πολίτες συνειδητοποιημένους, καταξιωμένους επαγγελματικά, απ’ όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες, πρόθυμους να προσφέρουν και να εργαστούν για την πρόοδο της πόλης. Επιπλέον στη θέση του επικεφαλής βρίσκεται ο Γιάννης Κασσαβός έμπειρος αλλά και πολιτικά καθαρός. Είναι νέος σε ηλικία, με θέληση και πείσμα και έχει καταφέρει να οργανώσει και να συνθέσει μια μοναδική ομάδα», πρόσθεσε ο Χρήστος Σαράφογλου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Χρήστος Σαράφογλου είναι γιατρός παθολόγος. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, μιλάει Αγγλικά και διαθέτει γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών. Κατοικεί στις Αχαρνές, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Στα κοινά είναι λάτρης της ανώνυμης αλλά ουσιαστικής δράσης. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σούλη, Ψυχολόγο και έχουν δυο παιδιά.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός