Τα θέματα των Αχαρνών έθεσε στον Πρωθυπουργό και στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Γιάννης Κασσαβός

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών εκπροσώπησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός, κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, το πρωί της Πέμπτης, 29 Ιουλίου 2010, στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Ολυμπιακού Χωριού. Ο Γιάννης Κασσαβός, που ήταν ο μόνος εκπρόσωπος του Δήμου Αχαρνών, είχε την ευκαιρία για μια σύντομη ομιλία με τον Πρωθυπουργό αλλά και με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ειδικότερα, όπως ανέφερε, ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση της ίδιας μέρας, ο Γιάννης Κασσαβός είπε στον Πρωθυπουργό ότι, πέρα από την πρόληψη, θα πρέπει συνεχισθεί, με εντατικούς ρυθμούς, το πρόγραμμα φύτευσης στην Πάρνηθα, τονίζοντας ότι, αν και απολύτως αναγκαίο, είναι πραγματικά λυπηρό που οι δυνάμεις πυροπροστασίας εποπτεύουν ένα δάσος που είναι, κατά τα ¾, καμένο.

Επεσήμανε ακόμα, με την ευκαιρία της παρουσίας του Πρωθυπουργού στο συγκεκριμένο χώρο, ότι το Ολυμπιακό Χωριό δεν έχει παραδοθεί επίσημα στο Δήμο Αχαρνών και μετέφερε το ομόθυμο αίτημα των δημοτών να διατεθούν οι αναγκαίες πιστώσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού, ώστε να προχωρήσει η ανασκαφή στο Αρχαίο Θέατρο των Αχαρνών. Κατά τη συνομιλία του με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Γιάννης Κασσαβός έθεσε το θέμα της παραβατικότητας στις Αχαρνές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος συμφώνησε ότι η αστυνομική παρουσία στη περιοχή ενισχύθηκε με τις περιπολίες των μοτοσυκλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ, σημείωσε όμως ότι το εμπόριο των ναρκωτικών συνεχίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές και ιδιαίτερα εκεί όπου κατοικούν μέλη της κοινωνικής ομάδας των ROM. Από την πλευρά του ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα εντατικοποιηθεί η προσπάθεια, για την βελτίωση του επιπέδου της αστυνόμευσης στην περιοχή και γνωστοποίησε στο Γιάννη Κασσαβό ότι το Υπουργείο προτίθεται να επεκτείνει την πρακτική των περιπολιών με μοτοσυκλέτες και για την πυροφύλαξη.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός