O καύσωνας δεν πτοεί τους Ενεργούς Πολίτες

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
Mε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται και μέσα στον Αύγουστο, η προεκλογική δραστηριότητα της Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες» και του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού. Ήδη τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, εκτός από τρεις νέες υποψηφιότητες που θα προκαλέσουν αίσθηση, η παράταξη συνεχίζει τις επαφές της με φορείς και προσωπικότητες και αξιολογεί τις απαντήσεις των πολιτών στα ερωτηματολόγια που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της, προκειμένου να προχωρήσει στην τελική επεξεργασία των προτάσεων με στόχο την παρουσίαση του προγράμματός της στο τέλος Αυγούστου.

Παράλληλα συμμετείχε στις θρησκευτικές πανηγύρεις των Ιερών Ναών Αγίας Παρασκευής, Αγίας Άννας και Αγίου Παντελεήμονα και άρθρωσε μεστό αντιπολιτευτικό λόγο στα δύο πρόσφατα Δημοτικά Συμβούλια, ιδιαίτερα στο θέμα της τακτοποίησης των εργαζομένων και του Δανείου. Υπ΄ αυτές τις συνθήκες η πρόσκληση που απηύθυνε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αλεπούς, προς όλα τα μέλη του συνδυασμού, στο «ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ CLUB», αποτέλεσε μια ευχάριστη ανάπαυλα στην προεκλογική εκστρατεία αλλά και ευκαιρία για φιλική κουβέντα με καλό φαγητό κρασί και δροσερά ποτά στο πανέμορφο και δροσερό περιβάλλον του Κτήματος. Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Λευτέρης Αλεπούς φρόντισε να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά οι συνυποψήφιοί του και βρήκε, παρά τη μεγάλη προσέλευση, το χρόνο να ανταλλάξει λίγα λόγια με όλους.

Στην καθιερωμένη πρόποση ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός ευχήθηκε υγεία και οικογενειακή ευτυχία και ευχαρίστησε όλους για την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλουν προκειμένου να φτάσουν οι θέσεις της παράταξης στους πολίτες των Αχαρνών. Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ανεξάρτητο Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου και τη σύζυγό του για την παρουσία τους στην εκδήλωση, αλλά και τον Λευτέρη Αλεπού για τη φιλοξενία του.



ΛΕΖΑΝΤΕΣ
1. Ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων
2. Διακρίνονται οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Λάμπης Πέκος, Τάσος Σάμιος, Γιώργος Καραγιαννάκης Ζωή Τορτοπίδου, Βαγγέλης Γκοτζαμπασόπουλος, Βασίλης Γκαγκαστάθης και Παύλος Γεροντίδης
3. Διακρίνονται οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Ζάχαρης, Σωτηρία Κεχρή, Μπάμπης Ζάχαρης, Μπάμπης Ορφανίδης και Γιώργος Χειλετζάρης
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός