Με το Γιάννη Κασσαβό και τους "Ενεργούς Πολίτες" και ο οικονομολόγος Γιώργος Παπαλουκάς

 Την υποψηφιότητα του χρηματοοικονομικού συμβούλου Γιώργου Παπαλουκά, παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής της Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες» και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός. Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική υποψηφιότητα, η οποία θα ενισχύσει το ψηφοδέλτιό της στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου. « Ο Κόκκινος Μύλος είναι μια παραμελημένη και αδικημένη συνοικία του Δήμου μας και χρειάζεται νέους, μαχητικούς και καταρτισμένους υποψηφίους, με διάθεση για δουλειά, όπως ο Γιώργος Παπαλουκάς. Επιπλέον, με τις γνώσεις του στα Οικονομικά θα μας βοηθήσει στην κατάρτιση του προγράμματός μας σε έναν πραγματικά κρίσιμο τομέα της Δημοτικής δραστηριότητας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαλουκάς τόνισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κόκκινος Μύλος, αλλά και γενικότερα ο Δήμος Αχαρνών, τον ώθησαν να ασχοληθεί με τα κοινά. «Η έλλειψη αποχέτευσης, δημοτικής συγκοινωνίας, Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών και το παραμελημένο και ενίοτε χωρίς πεζοδρόμια οδικό δίκτυο, αποτελούν τα σημαντικότερα προβλήματα του Κόκκινου Μύλου, αλλά και αρκετών ακόμη συνοικιών του Δήμου Αχαρνών. Χρειάζεται από τον καθένα μας συλλογική και μεθοδική δουλειά για να αντιμετωπισθούν αυτές οι προκλήσεις. Πιστεύω ότι με Δήμαρχο το Γιάννη Κασσαβό, ένα νέο άνθρωπο που όμως μετρά πολλά χρόνια παρουσίας στα δημοτικά πράγματα, ο Δήμος θα αφουγκρασθεί και θα θέσει στο επίκεντρο της δραστηριότητάς του το Δημότη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαλουκάς.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚO ΣΗΜΕΙΩΜΑ
O Γιώργος Παπαλουκάς του Λουκά γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά τα τελευταία δώδεκα χρόνια κατοικεί στον Κόκκινο Μύλο. Αποφοίτησε από το αγγλικό Πανεπιστήμιο HERTFORDSHIRE, όπου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικά. Το επάγγελμά του είναι χρηματοοικονομικός σύμβουλος και ασχολείται με τραπεζικές-ασφαλιστικές-κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, με τη σύνταξη οικονομοτεχνικών μελετών, με προγράμματα επιδοτήσεων και φωτοβολταϊκά συστήματα. Διετέλεσε, για πολλά χρόνια χρηματιστής σε αρκετές χρηματιστηριακές εταιρίες. Παλιότερα εργάσθηκε στα τμήματα εξαγωγών, πωλήσεων και LOGISTICS της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι πατέρας δύο παιδιών, του εννιάχρονου Λουκά και της πεντάχρονης Αγγελικής.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός