Με το Γιάννη Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες και ο επιχειρηματίας Λευτέρης Αλεπούς

Την υποψηφιότητα του επιχειρηματία Λευτέρη Αλεπού με το ψηφοδέλτιο της Κίνησης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Κατά την επίσημη παρουσίασή του στα γραφεία της παράταξης ο Λευτέρης Αλεπούς έτυχε θερμής υποδοχής από τους συνυποψηφίους του. Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή υποψηφιότητα η οποία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παράταξη.
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τον έχουμε μαζί μας. Είναι ένας άνθρωπος που συνδυάζει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία: Την καταγωγή του από τις Αχαρνές και την πολύχρονη-λόγω των σπουδών του-παραμονή του στο εξωτερικό. Αυτό του επιτρέπει, αφενός να βλέπει τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία και αφετέρου να έχει μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στην τοπική κοινωνία και ιδίως στους γηγενείς δημότες των Αχαρνών.

Η διεισδυτικότητα αυτή πλουτίζει το ψηφοδέλτιό μας και το κάνει πολυσυλλεκτικό και επομένως ευρύτερα αποδεκτό από τους Πολίτες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.
Από την πλευρά του ο Λευτέρης Αλεπούς ευχαρίστησε το Γιάννη Κασσαβό και τους συνυποψηφίους του για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν. Αναφερόμενος στους λόγους που τον έφεραν στην Κίνηση «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες» τόνισε ότι αυτά που μέτρησαν ήταν η προσωπικότητα του Γιάννη Κασσαβού αλλά και η συλλογικότητα και η σύμπνοια στον τρόπο λειτουργίας της παράταξης. «Επιθυμία μου είναι να αναβαθμισθεί το Μενίδι.

Στο πρόσωπο του Γιάννη Κασσαβού βρήκα τον άνθρωπο που έχει όραμα και διάθεση για δουλειά, ώστε να πραγματοποιήσει την επιθυμία μου. Πιστεύω ότι και εγώ μπορώ να συμβάλλω στην προσπάθεια αυτή, με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, αλλά και με την παραμονή μου στο εξωτερικό, λόγω των σπουδών μου», τόνισε, μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Αλεπούς.




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Λευτέρης Αλεπούς (του Αναστασίου και της Τριάδας, το γένος Μπαλαφέστα) είναι γέννημα-θρέμμα των Αχαρνών, όπου γεννήθηκε, ανδρώθηκε και κατοικεί. Σπούδασε Μηχανικός-Ηλεκτρονικός στην Ιταλία και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις Αχαρνές, όπου βρίσκεται και η έδρα των επιχειρήσεών του, της Τεχνικής Εταιρίας «Αλεπούς» και της Εταιρίας διοργάνωσης εκδηλώσεων «ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ CLUB»
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός