Με το Γιάννη Κασσαβό ο Γιώργος Σιδηρόπουλος και η Χρυσή Βογιατζάκη

 Τις υποψηφιότητες του Γιώργου Σιδηρόπουλου και της Χρυσής Βογιατζάκη έδωσε την περασμένη εβδομάδα στη δημοσιότητα ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες» Γιάννης Κασσαβός. Καλοσωρίζοντας τους δύο υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους στην παράταξη ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι είναι νέοι άνθρωπο που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και μετέχουν στα κοινωνικά δρώμενα των Αχαρνών.
«Το ενδιαφέρον τους για την πόλη είναι μεγάλο και στρατεύθηκαν για την χάραξη νέας πορείας με σκοπό να βγει από την υποβάθμιση», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Από την πλευρά τους οι δύο νέοι υποψήφιοι ευχαρίστησαν το Γιάννη Κασσαβό για τη θερμή υποδοχή και δεσμεύθηκαν ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την εκλογική επιτυχία της παράταξης. «Είναι ανάγκη να κινητοποιηθούν όλοι οι πολίτες με στόχο να δώσουμε, όλοι μαζί, νέα πνοή στον τόπο. Το έχουν ανάγκη οι νέοι κυρίως άνθρωποι οι οποίοι εγκαταλείπουν την πόλη για να μορφωθούν, να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν με αποτέλεσμα και αυτοί να ξοδεύονται και η τοπική αγορά να μαραζώνει», τόνισαν οι δύο Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΧΡΥΣΗ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ
Η Χρυσή Βογιατζάκη γεννήθηκε στην Κρήτη. Σπούδασε στη Σχολή Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Πάτρας. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις Αχαρνές, όπου κατοικεί τα τελευταία χρόνια. Μετείχε δραστήρια στις δραστηριότητες του Συλλόγου Κρητών ως μέλος του χορευτικού. Μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά.





ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
O Γιώργος Σιδηρόπουλος γεννήθηκε το 1970. Είναι κάτοικος του Δήμου Αχαρνών από το 1980. Απόφοιτος του 1ου ΤΕΛ Αχαρνών. Εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στην 3η Μοίρα Αμφίβιων Καταδρομών. Από το 1982 ασχολήθηκε με την ελευθέρα πάλη, όπου είχε πολλές διακρίσεις και συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα. Από το 1994 έως το 2000 διετέλεσε προπονητής ελευθέρας πάλης στα τμήματα παίδων, εφήβων, νέων του συλλόγου «ΑΤΛΑΝΤΑΣ». Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΙΤΑΝΕΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ». Είναι πατέρας δύο παιδιών, της 13χρονης Σοφίας και του 10χρονου Κωνσταντίνου. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πόλη μας από το 1992.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός