Επιστολή προς: Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κκ Αθηναγόρα

Σεβασμιώτατε...
Με την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου Αχαρνών, σας γνωρίζω ότι προτεραιότητα της παράταξής μας είναι η δημιουργία δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης.
Σκοπός της δημιουργίας αυτού του δικτύου είναι η στήριξη των απόρων και ανέργων συμπολιτών μας, στις σημερινές δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής έχουμε δεσμευθεί απέναντι στην τοπική κοινωνία, ότι, ως Διοίκηση του Δήμου, θα αξιοποιήσουμε το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό της Εκκλησίας που περιλαμβάνει καταξιωμένους στην κοινή γνώμη των Αχαρνών κληρικούς και λαϊκούς.
Γνωρίζοντας, από την πολυετή παρουσία μας στα κοινά, το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο των Ενοριών μας, είμαστε αποφασισμένοι, ως μελλοντική Δημοτική Αρχή, να το στηρίξουμε ηθικά και υλικά, διαμορφώνοντας ένα πλαίσιο συνεργασίας που θα εγγυάται τη διαφάνεια, την αποτελεσματικότητα και την ανεξαρτησία των οργάνων της Εκκλησίας.

Δεσμευόμαστε επίσης ότι στο μέτρο των οικονομικών του δυνατοτήτων ο Δήμος θα συμβάλλει:
1. Στην ανέγερση των Ιερών Ναών Παναγίας Σουμελά, Αγίου Πέτρου, Παμμεγίστων Ταξιαρχών και Αγίας Μαρίνας.

2. Στη χωροθέτηση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, στο χώρο του ΟΣΕ.

3. Στη νομιμοποίηση του ναϋδρίου των Αγίων Αποστόλων στις Κάτω Αχαρνές.

4. Στην προστασία, αποκατάσταση και ανάδειξη των ιστορικών ναϋδρίων που βρίσκονται στα όρια του Δήμου μας, σε συνεργασία με την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρία Αχαρνών και το συμπολίτη μας ιστοριοδίφη Δημήτρη Γιώτα, που διαθέτει εμπειρία και γνώση στο συγκεκριμένο αντικείμενο.


Με τη βεβαιότητα ότι έχουμε τις πατρικές σας ευχές, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε, ανά πάσα στιγμή τις πολύτιμες συμβουλές Σας.


Μετά τιμής
ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός