Έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού

«Τα αθλητικά σωματεία καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να δώσουν δημιουργική διέξοδο στους νέους της πόλης μας», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.
Αφορμή για τη δήλωση υπήρξε η συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου με τους αθλητές του σωματείου καλαθοσφαίρισης «Αχαρνής», στο στίβο του Ολυμπιακού Χωριού, όπου βρέθηκε η ομάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Γιάννης Κασσαβός χαιρέτησε τον προπονητή και τους αθλητές και φωτογραφήθηκε μαζί τους, τονίζοντας πως θεωρεί θαυμάσιο ότι συγκεντρώθηκαν, το πρωί της Κυριακής, για να αθληθούν. «Είδα επίσης στους αγώνες, τους οποίους διοργάνωσε ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, να συμμετέχουν και αρκετοί αθλητές του σωματείου «Φοίβος», που δραστηριοποιείται στο Ολυμπιακό Χωριό. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, στους αθλητές, στους προπονητές και στις διοικήσεις των σωματείων, που διαθέτουν πολύτιμο προσωπικό χρόνο αλλά και χρήματα, προσφέροντας μεγάλες υπηρεσίες στη νεολαία. Εμείς από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε το αθλητικό κίνημα.

Έχουμε μάλιστα βάλει σε διαδικασία διαλόγου το πρόγραμμα δράσης για τη στήριξη και ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και περιμένουμε τις παρατηρήσεις και υποδείξεις της αθλητικής οικογένειας», υπογράμμισε ο Γιάννης Κασσαβός.


ΛΕΖΑΝΤΑ
Ο Γιάννης Κασσαβός και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξής του (και κάτοικος του Ολυμπιακού Χωριού) Χρήστος Βασιλόπουλος, με την ομάδα καλαθοσφαίρισης του σωματείου «ΑΧΑΡΝΗΣ».
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός