Με το Γιάννη Κασσαβό και τους "Ενεργούς Πολίτες" και ο Σωτήρης Κατσούρος

Tην επίσημη προσχώρηση του Σωτήρη Κατσούρου στην παράταξη «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.
Παρουσιάζοντας τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, ο Γιάννης Κασσαβός ανέφερε ότι πρόκειται για έναν έντονα πολιτικοποιημένο άνθρωπο, ο οποίος δίνει ανελλιπώς το παρών στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες .
«Ο Σωτήρης Κατσούρος είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, ο οποίος με την εργατικότητα και τον μόχθο του δημιούργησε έναν από τους καλύτερους Παιδικούς Σταθμούς.
Ταυτόχρονα δίνει, από παιδί, το παρών σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του βρίσκονται και τα Δημοτικά πράγματα, όπου είχα τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Κατσούρος τόνισε ότι πήρε την απόφαση να ενώσει τις δυνάμεις του με το Γιάννη Κασσαβό, προκειμένου να δώσουν από κοινού τη μάχη για την αναβάθμιση της πόλης. «Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο πιστεύω ότι έχουμε κοινό όραμα για τις Αχαρνές και ότι μπορούμε να το κάνουμε πράξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κατσούρος.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Σωτήρης Κατσούρος γεννήθηκε και κατοικεί στις Αχαρνές. Ασχολείται από τα εφηβικά του χρόνια με τα κοινά και με την οργανωμένη πολιτική δράση. Είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής του Παιδικού Σταθμού «Κόκκινος Μύλος».
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός