Πλώρη για το Δημαρχείο

ΠΡΟΕΞΟΦΛΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΟΓΚΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΣΑΒΟΥ
Πλώρη για το Δημαρχείο Αχαρνών βάζει ο Γιάννης Κασσαβός. Με μια πρωτοφανή, ως προς τη μαζικότητά της συγκέντρωση, που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας, 20 Σεπτεμβρίου στο κτήμα VARIBOBI CLUB, για να παρουσιάσει τους υποψηφίους της παράταξής του, ο Γιάννης Κασσαβός πιστοποίησε τη δυναμική που έχουν αναπτύξει ο ίδιος και η παράταξη «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες»στις Αχαρνές.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων που γνωρίζουν καλά τα εκλογικά των Αχαρνών, θα πρέπει να ήταν μία από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη συγκέντρωση αυτού του είδους στην πόλη τα τελευταία χρόνια.
Την ικανοποίησή του δεν έκρυψε ούτε ο Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος, ανεβαίνοντας στο βήμα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και εξέφρασε τη συγκίνησή του, γιατί , όπως είπε, είναι από τις πιο μαζικές συγκεντρώσεις που έχει δει, εδώ και πολλά χρόνια που ασχολείται με τα κοινά.
Ο αριθμός των παρισταμένων θα πρέπει να άγγιξε τις 2000, πολλοί από τους οποίους δεν βρήκαν κάθισμα και παρακολούθησαν την εκδήλωση όρθιοι. Ωστόσο ο συνωστισμός αποφεύχθηκε, λόγω της μεγάλης χωρητικότητας του κτήματος αλλά και της κατάλληλης διαμόρφωσης του χώρου από τους διοργανωτές. Εκείνο που δεν αποφεύχθηκε ήταν το κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικράτησε στην οδό Ορφέως, καθώς τα αυτοκίνητα είχαν γεμίσει και τις δύο πλευρές της, μέχρι τη Βαρυμπόπη αλλά και τους γειτονικούς δρόμους. Υπερπλήρης ήταν ο χώρος στάθμευσης, αλλά και το προαύλιο του Ιερού Ναού της Αγίας Κυριακής, που βρίσκεται σε απόσταση διακοσίων μέτρων από το κτήμα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι θύμα του μποτιλιαρίσματος έπεσε και ο ίδιος ο Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος έφτασε καθυστερημένος στην εκδήλωση.
Εξάλλου στην ομιλία του ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι η μαζική προσέλευση του κόσμου δείχνει ότι οι Αχαρνές αλλάζουν πορεία. « Οι Αχαρνές αφήνουν πίσω τους την ολιγωρία, την εγκατάλειψη, την απαισιοδοξία και την έλλειψη προοπτικής. Εγκαταλείπουν καταδικασμένες πρακτικές όπως το ρουσφέτι, η οικογενειοκρατία, η αδιαφάνεια. Απαγκιστρώνονται από οπισθοδρομικές νοοτροπίες και συμπεριφορές του παρελθόντος και ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.
Εγκώμια από Κασσαβό για τους υποψηφίους του

Το εγκώμιο των υποψηφίων της παράταξής του έπλεξε ο Γιάννης Κασσαβός, που δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει, επειδή, όπως είπε, μεταφέρουν τις θέσεις της παράταξης στην κοινωνία.
«Αυτούς τους ανθρώπους θέλω απόψε να παρουσιάσω μπροστά σας.
Τους συναδέλφους που με στήριξαν την τελευταία τριετία στο Δημοτικό Συμβούλιο και ενίσχυσαν, με τη συμπαράστασή τους το λόγο μου
Τους Προέδρους των συλλόγων και των μαζικών φορέων, που εκτίμησαν τον αγώνα μου και τάχθηκαν στο πλευρό μου
Τους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων που κατάλαβαν ότι ο αγώνας μου για τα προβλήματα στηρίζεται στη γνώση και την επιστημονική τεκμηρίωση των προβλημάτων
Τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, που πίστεψαν στην ειλικρινή προσπάθειά μου για την τόνωση της τοπικής αγοράς και της απασχόλησης
Τους εκπαιδευτικούς που υπηρέτησαν για μια ζωή την Παιδεία και αγωνιούν για το μέλλον της
Τους νέους ανθρώπους που δοκιμάζει τις αντοχές τους η ανεργία και αγωνίστηκαν στο πλευρό μου για να δώσουμε, όλοι μαζί, ελπίδα στη νεολαία, που είναι το πιο ζωντανό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας
Τους πιστούς μου φίλους που δεν έλειψαν ποτέ από το προσκλητήριο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων
Αυτοί είναι λοιπόν οι Ενεργοί Πολίτες.
Και καλούν όλους τους ενεργούς πολίτες της πόλης να δώσουν το μεγάλο παρών σε αυτό το κάλεσμα που θα δρομολογήσει μια νέα αναπτυξιακή πορεία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.
Ξέρουμε τα προβλήματα και μπορούμε να δώσουμε λύσεις δήλωσε ο Κασσαβός

Γνωρίζουμε τα προβλήματα και έχουμε τις λύσεις τόνισε ο Γιάννης Κασσαβός.
«Η πορεία μας στη Διοίκηση του Δήμου θα στηριχθεί στη γνώση των προβλημάτων που αποκτήσαμε, τόσο εγώ με την δεκαεξάχρονη παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και οι συνεργάτες μου που δραστηριοποιούνται επί χρόνια για την αντιμετώπιση τω ν προβλημάτων αυτής της πόλης.
Έχουμε εμπεριστατωμένες θέσεις οι οποίες στηρίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και σε τεχνικές μελέτες.
Μιλάμε καθημερινά με ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στην πρωτοπορία της επιστημονικής γνώσης και της τεχνολογίας.
Μα πάνω από όλα έχουμε τη διάθεση και τον τρόπο να αφρουγκαζόμαστε καθημερινά το συμπολίτη», πρόσθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος.
Οι θανατηφόρες ατάκες

Αίσθηση προκάλεσαν μερικές από τις ατάκες, που χρησιμοποίησε ο Γιάννης Κασσαβός. Ιδού μερικές από αυτές:

Η Παράταξή μας οι «Ενεργοί Πολίτες» είναι ο βασικός κινητήριος μοχλός της αποστασιοποίησης από ένα παρελθόν που μας πληγώνει όλους.

Δεν είμαστε ουρανοκατέβατοι στην πόλη, ούτε πάψαμε να αγωνιζόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας για τα προβλήματα.

Έχουμε εμπεριστατωμένες θέσεις οι οποίες στηρίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και σε τεχνικές μελέτες.

Αρκετά υπέφερε η πόλη από τις άγονες αντιπαραθέσεις.

Γεννήθηκα σ’ αυτή την πόλη αυτή και ζω τον παλμό της από μικρό παιδί.

Οι ιδιαίτερες πατρίδες πρέπει να μας ενώνουν για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, που είναι η ανάπτυξη των Αχαρνών.

Νέος Δήμος, Νέα Δημοτική Αρχή, Νέος Δήμαρχος
Το χρίσμα

Την επισήμανση ότι ήταν συνειδητή επιλογή του να μη ζητήσει το χρίσμα κάποιου πολιτικού κόμματος, έκανε ο Γιάννης Κασσαβός.
«Η ενότητα είναι το παν για να δρομολογήσουμε μια νέα πορεία για την πόλη μας. Έχουμε όλοι χρέος να αναδείξουμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Και για να διασφαλίσουμε την ενότητα επέλεξα συνειδητά να μην ζητήσω το χρίσμα κανενός κόμματος. Γιατί πιστεύω ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι υπεράνω κομμάτων και χρωμάτων .Να μην επηρεάζεται από μηχανισμούς και συμφέροντα. Γι αυτό στην παράταξή μας συνεργάζονται άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις. Γιατί το μόνο θεμιτό συμφέρον για την παράταξή μας είναι η πρόοδος της πόλης μας», τόνισε.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός