Με τον Γιάννη Κασσαβό και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Την προσχώρηση του πρώην Δημοτικού Συμβούλου και Αντιπροέδρου της Κατασκευαστικής Επιχείρησης του Δήμου Αχαρνών (ΔΕΤΕΔΑ), Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην παράταξή του, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός.
Παρουσιάζοντας επίσημα το νέο υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, ο Γιάννης Κασσαβός είπε ότι είναι ένας άνθρωπος που προσφέρει επί χρόνια στην περιοχή του ως Πρόεδρος Συλλόγων, αλλά και στο Δήμο Αχαρνών ως Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος της ΔΕΤΕΔΑ και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής. «Είχα την τύχη να είμαι συνάδελφός του στο Δημοτικό Συμβούλιο και εκτιμώ την ευγένεια και την διάθεση προσφοράς του στον τόπο μας. Είμαι ευτυχής που τον έχουμε στο πλευρό μας γιατί ενισχύει την προσπάθειά μας με τη γνώση αλλά και την εμπειρία του», τόνισε ο Γιάννης Κασσαβός.

Απαντώντας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κασσαβού, ήταν συνειδητή απόφαση του ιδίου αλλά και των ανθρώπων οι οποίοι στηρίζουν επί χρόνια τις προσπάθειές του. «Συσκεφθήκαμε και αποφασίσαμε ότι οι «Ενεργοί Πολίτες» αποτελούν την καλύτερη επιλογή, τόσο λόγω της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με το Γιάννη Κασσαβό, όσο και λόγω του σχεδίου δράσης της παράταξης και των συνεργατών που πλαισιώνουν την όλη προσπάθεια. Πιστεύω ότι μπορούμε να βάλουμε σε τροχιά επίλυσης τα προβλήματα της περιοχής μας, αλλά και της πόλης μας συνολικά», κατέληξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε το 1949 και είναι μόνιμος κάτοικος των Κάτω Αχαρνών. Εμποροβιοτέχνης στο επάγγελμα, είναι διπλωματούχος Μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού και χημικός διυλιστηρίων. Δραστηριοποιείται σε πολλούς Συλλόγους. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος (1998-2002), Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τεχνικών Έργων, μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής και Πρόεδρος των Γυμναστηρίων. Είναι παντρεμένος με την Εύα Δεστούνη και έχουν δύο παιδιά.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός