Ανάπαυλα στο σκληρό προεκλογικό αγώνα, με κρασάκι και μεζέδες στο εκλογικό κέντρο

Κλίμα συναδελφικότητας και ομοψυχίας στην παράταξη Κασσαβού.
Ανάπαυλα στο σκληρό προεκλογικό αγώνα αποτελούν για τους υποψήφιους του Γιάννη Κασσαβού οι καθημερινές ευκαιρίες για κοινή διασκέδαση, με φαγητό και κρασοκατάνυξη. Επίκεντρο των …καταστάσεων αυτών, οι οποίες αποδεικνύουν το κλίμα ομοψυχίας και συναδελφικότητας που επικρατεί στην παράταξη, είναι το Εκλογικό Κέντρο στην οδό Αριστοτέλους, όπου οι ψησταριές αποτελούν, πλέον, το μόνιμο ντεκόρ του περιβάλλοντος χώρου.



Τα σουβλάκια και οι μπύρες που συνοδεύουν τα πειράγματα και το προεκλογικό κουτσομπολιό είναι καθημερινό φαινόμενο.
Πρόσφατα μάλιστα, ο Γιώργος Σιδηρόπουλος, γνωστός και ως Γκαγκάριν καινοτόμησε, διοργανώνοντας στο Εκλογικό Κέντρο τα γενέθλιά του, με την παρουσία όλων των μελών του ψηφοδελτίου, αλλά και πολλών φίλων της παράταξης.

Τέλος με τσιμπούσι, στο οποίο μετείχαν όλοι οι υποψήφιοι για το Δημοτικό αλλά και για τα Τοπικά Συμβούλια Αχαρνών και Θρακομακεδόνων, γιόρτασε η παράταξη την κατάθεση του ψηφοδελτίου, το βράδυ της Κυριακής 17 Οκτωβρίου.
Πάντως, παρά τον εορταστικό χαρακτήρα της συγκέντρωσης, ο Γιάννης Κασσαβός δεν παρέλειψε να ζητήσει από τους υποψηφίους να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να φτάσουν τα μηνύματα της παράταξης και στο τελευταίο σπίτι της πόλης. «Τα μηνύματα που φτάνουν από την κοινωνία είναι πολύ θετικά για την παράταξή μας. Ωστόσο πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κασσαβός.

ΛΕΖΑΝΤΕΣ

1. Στην πρόσκληση του Γιώργου Σιδηρόπουλου για τα γενέθλιά του ανταποκρίθηκαν όλοι οι συνάδελφοί του στο ψηφοδέλτιο

2. Μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους στο εκλογικό κέντρο βρέθηκαν και πολλοί φίλοι του Γιώργου Σιδηρόπουλου

3. Οι ψησταριές είχαν την τιμητική τους και ο εορτάζων επέβλεψε προσωπικά το ψήσιμο

4. Δείπνο σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού του παρέθεσε με την ευκαιρία της κατάθεσης του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο ο Γιάννης Κασσαβός

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός