Οι εργαζόμενοι αποτελούν μοχλό ανάπτυξης του Δήμου

Έχουμε πολλές φορές εκφράσει την εκτίμησή μας στο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι του Δήμου μας. Είναι οι άνθρωπο που, παρά την ανεπάρκεια της Διοίκησης του Δήμου, καταβάλουν προσπάθειες για να ανταποκριθούν στην αποστολή τους. Οι εργαζόμενοι αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την αναπτυξιακή διαδικασία και πολύτιμο κεφάλαιο για το Δήμο μας. Νοιώθουμε λοιπόν υποχρεωμένοι:
- Να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους
- Να τους εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, που στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, δοκιμάζονται από την καθυστέρηση στην καταβολή των αποδοχών τους
- Να συμπαρασταθούμε σε αυτούς που παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες αλλά και σε αυτούς που έχουν απολυθεί από τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου.
- Να καταδικάσουμε το καθεστώς τρομοκρατίας που έχει επιβληθεί στο Δήμο και να στιγματίσουμε την προσπάθεια να εξυπηρετήσει το προσωπικό τις εκλογικές επιδιώξεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

Παράλληλα δεσμευόμαστε:
- Να δώσουμε τέλος στο καθεστώς εργασιακής ανασφάλειας
- Να αποκαταστήσουμε τις αδικίες που έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι
- Να διοικήσουμε με προσήλωση στις αρχές της αξιοκρατίας, της νομιμότητας, της δικαιοσύνης και της ίσης μεταχείρισης
- Να αγωνιστούμε για την τακτική καταβολή των αποδοχών τους
- Να αξιοποιήσουμε την εμπειρία και τις προτάσεις τους και να λάβουμε υπόψη τις υποδείξεις τους για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών
- Να συμβάλουμε στην συνεχή επαγγελματική τους επιμόρφωση και στην αναβάθμιση των επαγγελματικών τους προσόντων.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός