Άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για την έξαρση της εγκληματικότητας στις Αχαρνές

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, κ. Μπουζιάνη Νίκο

Κύριε Πρόεδρε,
Το πρόβλημα της εγκληματικότητας στις Αχαρνές, τελεί υπό διαρκή έξαρση και δυστυχώς τα κρούσματα εγκληματικών και παραβατικών συμπεριφορών καθημερινά αυξάνονται και γίνονται ακόμη πιο ειδεχθή και έντονα.

Οι κλοπές είναι καθημερινό φαινόμενο, το εμπόριο ναρκωτικών έχει δημιουργήσει περιοχές γκέτο, τα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν καταληφθεί από χρήστες και παραβατικά άτομα και μεταξύ των συμπολιτών μας, κυριαρχεί το αίσθημα της ανασφάλειας και της εγκατάλειψης.

Πρόσφατα είχαμε ένοπλη ληστεία μέσα στο Δήμο Αχαρνών στις διοικητικές υπηρεσίες. Είχαμε συμβάν επίθεσης, ξυλοδαρμού και ληστείας στον συνάδελφο και Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Βρεττό, έχουμε επιθέσεις πρωτοφανούς βίας σε σπίτια δημοτών και αμέτρητα άλλα συμβάντα.

Η εγκληματικότητα έχει αγγίξει τον καθένα από εμάς. Έχει "χτυπήσει" την πόρτα των σπιτιών μας και των σπιτιών των οικείων μας.

Η παράταξη "ΑχαρΝΑΙ- Ενεργοί Πολίτες" ζητά:
Στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, να τεθεί στο Σώμα το πρόβλημα της έξαρσης της εγκληματικότητας στις Αχαρνές και να αναζητηθούν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

Ζητούμε επίσης, να κοινοποιηθούν στο Σώμα, οι συζητήσεις και αποφάσεις των συνεδριάσεων καθώς και τα αποτελέσματα των ενεργειών του Τοπικού Συμβουλίου Παραβατικότητας και Εγκληματικότητας, ώστε να ληφθούν υπόψη, στη λήψη αποφάσεων και δράσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών.

Ο Δήμος Αχαρνών οφείλει να αναλάβει δυναμικές πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσει τον εξέχοντα θεσμικό του ρόλο στην πόλη και αυτό πρέπει να δρομολογηθεί από το ανώτατο συμβούλιο διοίκησης της πόλης των Αχαρνών, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός