Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός πραγματοποίησε επίσκεψη την Πέμπτη 12/02/15 στο νέο Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ Γιάννη Πανούση, στο πλαίσιο των διμερών επαφών του για την πάταξη της παραβατικότητας και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στις Αχαρνές, αμέσως μετά την εξαγγελία των προγραμματικών δηλώσεων.
Στη συνάντηση, ο Δήμαρχος κ. Κασσαβός ενημέρωσε λεπτομερώς τον νέο Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για το Σύμφωνο Συνεργασίας που υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ του Δήμου Αχαρνών και της ΕΛ.ΑΣ. Ο κ Κασσαβός συζήτησε με τον νέο Υπουργό τη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι των Αχαρνών εξαιτίας της εγκληματικότητας, της παραβατικότητας και της παράνομης λειτουργίας του Κέντρου Κράτησης Λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα, ενώ ζήτησε τη δέσμευσή του για την άμεση υλοποίηση του συμφώνου συνεργασίας με στόχο τη διαρκή και αποτελεσματική αστυνόμευση των Αχαρνών. Επίσης, παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος κ Δημήτρης Τσακνάκης.
Ο  Υπουργός από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει άμεσα νέα συνάντηση, όπου θα καθαριστεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του συμφώνου συνεργασίας και τόνισε ότι συνιστά μεγάλη πρόκληση η λειτουργία ενός πρότυπου αστυνομικού κέντρου στο εγκαταλελειμμένο Γυμνάσιο της Αυλίζας με τη μεταφορά επιπλέον δυνάμεων και υπηρεσιών από την ευρύτερη περιοχή, το οποίο στο μέλλον θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πρότυπο και για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας με αντίστοιχα προβλήματα. Ενώ επεσήμανε πως άμεσα θα δοθεί λύση και για το Κέντρο Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα για το οποίο ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία με την αρμόδια  Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός