Στην εκδήλωση ''Το λίκνο της μάνας γης''του ΠΚΘ ο Δήμαρχος Αχαρνών

Στην εκδήλωση «Το λίκνο της μάνας Γης» που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στις Επιστήμες, με ομιλητή τον κ Ηλία Μαριολάκο, ομότιμο καθηγητή Γεωλογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Το θέμα της διάλεξης ήταν η σύνδεση των γεωλογικών φαινομένων και των κλιματικών μεταβολών που συνέβησαν στη Γη με την ανάδυση του ανθρώπινου πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών συνεχάρη τον κ Μαριολάκο για το πρωτότυπο ερευνητικό του έργο και την πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του, καθώς και τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την άψογη διοργάνωση, και δήλωσε:
«Το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων αποδεικνύει για μία ακόμα φορά, ότι αποτελεί ένα λίκνο πολιτισμού, ένα φυτώριο νέων ιδεών για τον Δήμο μας. Η προαγωγή του πολιτισμού και των επιστημών αποτελεί μία έκφανση κοινωνικής αλληλεγγύης, και προσφέρει σημαντική διέξοδο σε όλους μας, και ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας που πλήττονται από την κρίση και αναζητούν διέξοδο στον πολιτισμό. Εύχομαι ολόψυχα να διοργανώνονται συχνά τόσο ενδιαφέρουσες διαλέξεις στον Δήμο μας»

Στην εκδήλωση παρέστη επίσης ο κ Αναστάσιος Χίος, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Θρακ/ων και Α΄ Αντιπρόεδρος του ΠΚΘ, καθώς και πολλοί φίλοι των τεχνών και των επιστημών.




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός