Πάνω από 34 τόνοι ροδάκινα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Ολοκληρώθηκε η διανομή και της δεύτερης δόσης της επισιτιστικής βοήθειας σε ωφελούμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου Αχαρνών. Συνολικά, έως σήμερα, έχουν διανεμηθεί δωρεάν πάνω από 34 τόνοι ροδάκινα, στις 25 Αυγούστου και στις 3 Σεπτεμβρίου σε πάνω από 1200 οικογένειες δικαιούχους της Κοινωνικής Πολιτικής. Ροδάκινα διανεμήθηκαν επίσης και σε εκκλησίες του Δήμου Αχαρνών καθώς και στον καταυλισμό Καποτά.
Η δράση στοχεύει στην ανακούφιση των συμπολιτών μας που στερούνται πρόσβασης σε βασικά αγαθά. Η διανομή των οπωροκηπευτικών στον Δήμο Αχαρνών πραγματοποιήθηκε μέσω της κοινωνικής σύμπραξης του Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με επικεφαλής τον Δήμο Σαρωνικού.


Μετά την ολοκλήρωση της διανομής επισιτιστικής βοήθειας, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:

«Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, η τοπική Αυτοδιοίκηση με τα περιορισμένα μέσα που διαθέτει, προσπαθεί να προσφέρει ένα δίχτυ κοινωνικής ασφάλειας στηρίζοντας και συνδράμοντας τους συμπολίτες μας που ζούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις και προγράμματα στήριξης κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη».
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός