Τα άτομα της 3ης ηλικίας τίμησε ο Δήμος Αχαρνών και η ΔΗ.Φ.Α.

Τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας τίμησε ο Δήμος Αχαρνών και η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών σε μία ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάμπης Χολίδης. Τιμώμενα πρόσωπα, όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Ορχήστρα της ΔΗΚΕΑ που διασκέδασε με τα τραγούδια της όλους τους παρευρισκομένους, ενώ ο Σύλλογος Κρητών ανέλαβε την παρασκευή του παραδοσιακού γαμοπίλαφου.

Ο Δήμαρχος κ Κασσαβός στον χαιρετισμό του τόνισε ότι: «Ο Δήμος Αχαρνών τιμά και σέβεται τα άτομα τρίτης ηλικίας. Εσείς είστε η ψυχή των Αχαρνών, των Θρακομακεδόνων, του Κόκκινου Μύλου, της Αγίας Άννας, της Λαθέα, ολόκληρου του Δήμου μας. Σήμερα τιμούμε όλους εσάς που δουλέψατε, προκόψατε και θεμελιώσατε μαζί με τα σπιτικά και τις οικογένειές σας, και την τοπική μας κοινωνία. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο που αναλαβάμε ως Δημοτική Αρχή, πάγια πολιτική μας είναι να στηρίξουμε το δικαίωμά σας να συνεχίσετε να είστε ενεργοί πολίτες. Μέσω των κοινωνικών δομών της ΔΗ.Φ.Α., το ΚΑΠΗ, τη Βοήθεια στο Σπίτι, τα Προγράμματα Αθλητισμός για όλους, αλλά και των πολιτιστικών τμημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Α. θέλουμε να ανταποδώσουμε σε όλους εσάς, την προσφορά σας στον τόπο μας. Το πιστεύω απόλυτα όταν λέω ότι στηρίζοντας τα άτομα της Τρίτης ηλικίας, κάνουμε πιο ανθρώπινη και πιο δίκαιη την κοινωνία μας».


Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κ Δασκαλάκης τόνισε ότι: "Με τη σημερινή γιορτή ολοκληρώνουμε τις εκδηλώσεις σεβασμού και εκτίμησης για τα Άτομα της Τρίτης Ηλικίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1 Οκτωβρίου). Η ΔΗ.Φ.Α. μέσω των κοινωνικών δομών της και του εξειδικευμένους προσωπικού της συνεχίζει σταθερά στην αποστολή της να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και φροντίδα στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας. Στόχος μας, να στηρίξουμε τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, σ’ αυτή τη φάση της ζωής τους, που παρά τις δυσκολίες έχει σίγουρα και πολλές όμορφες και ανθρώπινες στιγμές".


























© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός