Ευρεία σύσκεψη για τον καθορισμό προτεραιοτήτων της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ

 Σύσκεψη με τη συμμετοχή των δύο νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό μέγαρο, με σκοπό τον καθορισμό των προτεραιοτήτων της εταιρείας και τη λειτουργία της προς όφελος των δημοτών και του Δήμου Αχαρνών.

Τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. Γιώργος Ποιμενίδης και κ. Δημήτρης Βενετσάνος, ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. Γιώργο Σιδηρόπουλο για τις δράσεις της εταιρείας, ενώ ο απερχόμενος διευθύνων σύμβουλος κ. Μπάμπης Ζάχαρης πραγματοποίησε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της εταιρείας, εστιάζοντας στην οικονομική κατάστασή της.

Η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ διαθέτει μετά από πολύ καιρό και πολλές προσπάθειες, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ βασική προτεραιότητα στο πλάνο δράσεων είναι η εκμετάλλευση της δημοτικής περιουσίας.



Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, η Διευθύντρια Οικονομικών του Δήμου Αχαρνών κ. Ειρήνη Λέκκα, η Νομική Σύμβουλος του Δήμου Αχαρνών κ. Δήμητρα Καψιώτη – Βρεττού και ο Οικονομικός Συνεργάτης της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. Νίκος Ιγνατιάδης.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός τόνισε πως: "Η βούληση της δημοτικής αρχής είναι η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ να επιτύχει στους σκοπούς της και να προσφέρει αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες προς του δημότες των Αχαρνών. Ο Δήμος Αχαρνών θα σταθεί "δίπλα" στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ παρέχοντας ουσιαστική υποστήριξη".


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός